iPon Hírek

Evercool Zodiac II: hűtsük a notebookot!

Dátum | 2009. 12. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

A tajvani székhellyel rendelkező Evercool mérnökei egy új hűtőt mutattak be, amelyet kifejezetten noteszgépek hűsítésére fejlesztettek ki. A Zodiac II-es névre keresztelt újdonságon a ventilátor felett elhelyezkedő műanyag borításon a Zodiákus 12 jegye látható (asztrológia, horoszkóp), ami különleges megjelenést kölcsönöz a terméknek, ám tény, hogy ezt a dizájnelemet viszonylag keveset fogjuk látni, mert az adott notebook el fogja takarni.


A gyártó kétféle verzióban dobja piacra az újdonságot: a Dark Night kiadás esetében nem lesz jelen ledes megvilágítás, míg a Starlight verziónál ledekkel fogja megvilágítani a termék közepét a gyártó (ledes ventilátorral) A teljes egészében alumíniumból készülő hűtőpad 290 x 240 x 38,5 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya pedig 850 gramm. A Zodiákus jegyeit ábrázoló kis kivágás alatt egy 120 mm-es ventilátor helyezkedik el, amely a noteszgép megfelelő kiegészítő hűtéséről próbál gondoskodni.


A légkeverő 800-as percenkénti fordulatszámmal dolgozik, eközben 25 dB(A) zajt generál, ami átlagosnak mondható. A hűtőpad hátulján két darab USB 2.0-s port is helyet kapott, így ezekbe fixen elhelyezhetünk egy pendrive-ot, vagy egyéb USB-s eszközt, azaz egyszerűbb dokkolóként is használhatjuk a szerkezetet, amennyiben fixen, asztalon helyezzük el és nem kívánjuk hordozni. A fehérben és grafit szürkében forgalomba kerülő újdonság a 11 hüvelykes és 14 hüvelykes közötti képátlójú kijelzővel felszerelt noteszgépekhez és netbookokhoz alkalmazható.

A gyártó újdonsága rövidesen forgalomba kerül, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban még nem érkeztek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Insignia
2009.12.02. 17:06
cfm?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!