iPon Hírek

EverQuest Next - első menetben még nem lesz PS4-es verzió

Dátum | 2013. 08. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az EverQuest Next fejlesztője, a Sony Online Entertainment hangsúlyozta, hogy bár a játék megjelenésekor a PC-s verzión lesz a lényeg, nem zárják ki annak lehetőségét, hogy később elkészüljön a PlayStation 4-es verzió. David Georgeson producer a következőket mondta ezzel kapcsolatban: "Nagyon komolyan vesszük, azt, hogy az indulás PC-központú lesz. Persze ostobaság lenne ebben a műfajban nem fontolgatni más opciókat is, de nagyon komolyan gondoljuk azt, hogy PC-re fejlesztünk." "A cég sokat tud a PlayStation 4-ről, elég megnézni a DC Universe Online-t és a Planetside 2-t, úgyhogy sok emberünk van, aki egyre nagyobb tudással rendelkezik a konzolról. Nem vagyunk ellene az ötletnek, de egyelőre nem lépünk még arra az útra." Az Everquest Nextet nemrég mutatták be részletesen a SOE Live esemény keretében, melynek részleteiről korábbi hírünkben olvashattok.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kisoe
2013.08.13. 08:18
Ezek hülyék. Egy n+1. mmo-t kihozni egy telített piacra, ahelyett, hogy egy relatív szűz területre próbálnának betörni, hát gratula. Kaz Hirai úgy látszik szarik a PS4-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. AgeOfVampi...
2013.08.13. 12:33
Talán olvasd el azt a bizonyos korábbi hírt. Ha annak nagy részét jól sikerül megvalósítani, akkor nincs itt semmi gond. Ha meg nem jó a játék, akkor tök mindegy, hogy milyen piacon/területen szar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!