iPon Hírek

EverQuest újdonságok 2014-ben

Dátum | 2014. 01. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Sok újdonság vár az idén az EverQuest és az EverQuest 2 játékosaira - az előbbihez már meg is érkezett a Call of the Forsaken: Hate Rising című nagyobb frissítés, új felszereléssel és új küldetésekkel telve, amelyek a Call of the Forsaken kiegészítő történeteit szövik tovább. A Heroic Adventures szintjeit levették 85-ösre, így akár a 70-esek is csatlakozhatnak ezekbe a kalandokba. Februárban új gyűjtemények, trófeák és küldetések kerülnek a játékba az Erollisi ünnep alkalmából, márciusban pedig a játékosok együtt ünnepelhetik a játék 15. születésnapját. Ennek alkalmából a közösség és a fejlesztők által megszavazott új faj és kaszt kombinációkkal is lehet majd játszani. Megnyílik a Planes of Power zóna és az út a 85-ös Heroic karakterek felé. Az EverQuest 2-ben a játékosok már tegnap óta visszatérhetnek a Kingdom of Sky-ba, ahol három új dungeon (Den of the Devourer, Halls of Fate, Vaults of El'Erod) és egy új raid instance (Laboratory of Lord Vyemm) várja őket, az új zóna, a Sanctum of the Scaleborn (nyílt) mellett. Az új területről beszerezhető tárgyak a Tears Of Veeshan kiegészítő tárgyaival egyenértékűek. Hónap végén a PvP is frissítéseket kap, ezek között szerepel egy új Warzone a Nagafan szerveren. A közeljövőben a játékosok saját Oakmyst és Darklight presztízs otthonok tulajdonosai lehetnek. Ha megunták a lakberendezést, ellátogathatnak High Deepbe, az új nyílt zónába, vagy a North Temple of Veeshan területén lévő új raid zónába, és gyűjteményeikért trófeákat kaphatnak. Ezen kívül az AA maximális szint 350-re fog nőni. Az EverQuest Nextről a fejlesztők még nem szolgátlak új információkkal, de elmondták, hogy az Everquest Landmark már közel jár az alfához, és a hónap végén megtartandó közösségi napokra ellátogatók ki is próbálhatják.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. YellowFlas...
2014.01.23. 19:38
"A Heroic Adventures szintjeit levették 85-ösre, így akár a 70-esek is csalatkozhatatlanak ezekbe a kalandokba."

WUT? Morte pls.

Nem tűnik rossznak (egyenlőre), bár most a WildStar-on vagyok fennakadva. Várom már, hogy kijöjjön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Morte
2014.01.23. 20:30
"Hősies Kalandoknak" lehetne fordítani. Ez egy olyan küldirendszer, amelyben a küldetések szintje dinamikusan a játékosok szintjéhez igazodik. Mivel nincs magyarítása a játéknak, ezért meghagytam az eredeti angol elnevezést, hogy akik játszanak, értsék, miről beszélek. Sokszor nehéz eldönteni, mit hagyjon meg az embere eredetiben, és mit ne. A tulajdonneveknél, helységneveknél egyértelmű, hogy marad az eredeti. Ha gyerekeknek készült játékról van szó, akkor általában mindent fordítunk, hogy a szülők értsék, és étjöjjön a hangulat. Ha létezik hivatalos magyarítás, akkor ahhoz igazodunk. MMO-k esetében a legtöbb elnevezést általában meghagyom eredetiben, ha nincs elfogadott magyar változata, mert a játékosok így értik, és a magyar fordítás sokszor furcsán is hangzik. Úgy ítéltem meg, hogy ezt a cikket főként az EQ rajongók és az MMO-k iránt érdeklődők fogják olvasni.

Ha meg azt nem érted, hogy ha 85-ösre vitték le a szintet, akkor hogy játszhatnak a 70-esek, akkor megnyugtatlak, hogy én sem. Kipróbáltam anno az első EQ-t, de nem tetszett, kb. csak egy hétig bírtam a falakon átrongyoló medvéket, a ronda csíkos gatyámat és hogy a kihorgászott halaim kevesebbet értek, mint a csalikukacok, amikkel kifogtam őket. Az EQ2-höz már hozzá se nyúltam, pedig nagy MMO rajongó vagyok. A Next viszont tuti kipróbálom, érdekesnek ígérkezik. A Wild Star szintén várós.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. YellowFlas... Morte
2014.01.23. 21:31
"csalatkozhatatlanak"

Itt a gond barátom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. YellowFlas...
2014.01.23. 22:09
Bocs a dupláért, de még most sem jó.

Indultunk innen: csalatkozhatatlanak
Ide jutottunk: csalatkozhatnak
Ide kéne eljutni: csatlakozhatnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea
2014.01.24. 02:06
Feladom, a csütörtök legyőzött egyszerűen. Péntek kellett ahhoz, hogy ez a szó újjászülethessen ebben a hírben. Szeretlek titeket. Písz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. YellowFlas...
2014.01.24. 02:21
Éljen!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. madcaptain
2014.01.24. 05:01
Legutobb aszem ugy volt, hogy mentoralni a 15 szintel kisebbet meg lehet. Gyakorlatilag mestersegesen ideiglenesen nagyobb szinted lesz.
Nekem valahogy nem jott be az Everquest 2 F2P variansa. Nagyon nagy a vilag, de valahogy nem fogott meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Morte
2014.01.24. 15:23
Ja, hát miért nem ezzelzelzelzel kezdted? Tényleg be kell szerezzek egy másik billentyűzetet, ez a gamer cucc nagyon jó játékra, de gépeléshez katasztrofális.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. varian
2014.01.28. 08:32
Kisebb korrekció kellene a cikkhez, ugyanis a Kingdom of Sky terület egyáltalán nem új és a felsorolt dungeonok vagy a raid zóna és a nyílt zóna se, lassan 8 éve léteznek. Mindössze felskálázódik a szintjük. A Vaults of El'Erod pedig Vaults of El' Arad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!