iPon Hírek

EVGA vízhűtő blokk GeForce 9800 GX2-höz

Dátum | 2008. 05. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az EVGA egy saját fejlesztésű vízhűtő blokkal jelentkezik: a termék kifejezetten a GeForce 9800 GX2-es Nvidia zászlóshajóhoz készült és csak limitált darabszámban érhető el - állítja a gyártó. Az igényesen kialakított blokk teljes egészében rézből készült, a különleges kivitelnek köszönhetően rendkívül hatékonyan vezeti el a hőt a GPU-ról, a memória chipekről és a feszültségszabályzó áramkör alkatrészeiről.


Az EVGA 9800GX2 Hydro Copper 18 minden GeForce 9800 GX2-es kártyához használható, az egység 100%-os kézi tesztelésen esik át, így a minőség garantált. A gyártó blokkja 1/2 hüvelykes vagy 3/8 hüvelykes csövezéssel készült vízhűtő rendszerbe egyaránt passzol, sőt, a négyféle szerelési lehetőségnek köszönhetően tökéletes rugalmasságot biztosít, így gyakorlatilag bármilyen vízhűtő rendszerben képes megállni a helyét. Az EVGA újdonságán rozsdamentes acélból készült csőcsonkok foglalnak helyet, a termék teljes mértékben SLI kompatibilis. A vízhűtő blokkban kialakított egyedi járatoknak köszönhetően a víz a lehető legnagyobb felületen keresztül érintkezik a blokkal, ennek köszönhetően nagymértékben javul a hűtőteljesítmény, tehát alacsonyabb hőmérsékleten üzemel a kártya.

Az EVGA 9800GX2 Hydro Copper 18 már előrendelhető a gyártó weboldalán keresztül, a nem mindennapi blokkért mélyen zsebbe kell nyúlni: a gyártó 249 dolláros áron értékesíti az egységet. Az egység használatához természetesen emellett még egy komplett, jó minőségű vízhűtő rendszerre is szükség van (radiátor, szivattyú, csövek).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások