iPon Hírek

Evolve: a vadászat megkezdődött!

Dátum | 2014. 04. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Evolve legújabb interaktív előzetesének segítségével mind az öt szereplő szemszögéből lehetünk tanúi a közdelemnek. A szörny és a nyomában járó négy csapattag között a videó alján látható gombokra kattintva váltogathatunk (ehhez természetesen nem árt bekapcsolni a feliratokat a Youtube lejátszójában). Az előzetest Aaron "Ayesee" Chambers és Chris Ashton – a Turtle Rock Studios társalapítójának és design directorának - kommentárja kíséri. A Commentary feliratra kattintva mindig annak a szereplőnek a szemszögéből láthatjuk az eseményeket, akinek a környezetében a legérdekesebb dolgok történnek. Az előzetes elkészítéséhez az alkotók kikapcsolták a kezelőfelület elemeit, az életerő és a jetpack indikátorokat, és a játékosok neveit, ezek ezért nem láthatóak.
Akinek bejön ez az érdekesnek ígérkező aszimmetrikus multiplayer játék, amelyben a vadászokat és a szörnyet is játékosok alakítják, annak érdemes megfontolnia, hogy előrendeli, ez esetben ugyanis ingyen megkapja az első DLC, a Monster Expansion Pack tartalmát, amely egy új szörny karakterből és a Savage Goliath skinből áll.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kray
2014.04.25. 17:42
Nálam tuti befutó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. eriol
2014.04.28. 19:01
Szóval az a 4 tonnás szörny 20 másodpercig pufföli a emberünket a két hatalmas karmokkal rendelkező öklével, miközben rajta áll. Ezután emberünknek random társ ad egy pacsit, és már talpon is van, lövöldözik. De ha egy harmad akkora krokodilszerű izé harap rá a vízben emberünkre, az instant halál 1 sec alatt. Sure... De amúgy érdekes game lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!