iPon Hírek

Evolve - ki kellett várni az új generációt

Dátum | 2014. 12. 05.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Különböző fejlesztők sokszor hangoztatják, hogy ez vagy az a játékuk csak az új konzolokon lehet működőképes. Ez az esetek többségében egy hatalmas nagy marhaság, de a Turtle Rock most ugyanezt állítja az Evolve-val kapcsolatban. A játék producere, Chloe Skew elárulta, az ötlet már az első Left 4 Dead előtt felmerült a csapatnál, azonban el kellett tolniuk annak megvalósítását, amíg meg nem érkeztek az új hardverek. Hogy miért? Nos, azért mert mindenképpen szükségük volt az új CryEngine-re, egészen pontosan a motor azon képességére, ami képes nagy tereket megjeleníteni gazdag növényvilággal - ez pedig nem tudott volna futni az előző konzolokon. "Olyan környezeteket kellett készítenünk, ahol egy tíz méter magas szörny ténylegesen el tud bújni" - mondta Skew, kiemelve, hogy a grafikai extráknak ezúttal fontos szerepük van a játékmenetben. Érdekes, hogy egyébként eredetileg az állatvilágot is sokkal gazdagabbra, veszélyesebbre, fontosabbra tervezték, szinte már egy harmadik fél volt az egymás ellen küzdő vadászok és a szörny mellett. Ez azt jelentette, hogy az állatok nagyon komoly veszélyt jelentettek mind a szörnyre, mind a vadászokra. "A korai verziókban nem volt ritka, hogy az egyik csapat azért nyert, mert a másikat elpusztította a vadvilág. Ezt végül hamar elvetettük, mert egyszerűen nem volt szórakoztató. Például: egyszercsak meghalt a szörny, a vadászok nyertek, de igazából nem örültek neki, mert fogalmuk sem volt, hogy mi történt." Zárásként pedig van egy videónk, amiben a Hunt játékmódot magyarázzák el nekünk:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Lazahunter
2014.12.05. 13:49
Hjaj, akkor miért nem csinálták meg PC-re? Most meg portolhatnák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Jocezyka
2014.12.05. 14:17
PC-re is ki van adva... játszottam az alphájával kb 1 hónapja. Jó játéknak tűnik. A problémákat nem sorolnám, mert alpha volt, így felesleges az ilyenekről beszélni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LGx
2014.12.05. 17:59
rossz a balance is, remélem azon fognak dolgozni inkább.
tetszett az alpha, bár tényleg nagyon hiányzott hogy nagyobb legyen a játszható terep. el bírna viselni egy több szörny vs több vadász módot is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!