iPon Hírek

Ex-Apple munkatárs dolgozik a Tablet-projekten

Dátum | 2009. 10. 01.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Azok számára, akik figyelemmel kísérték az Apple termékeit a 90-es évek folyamán, bizonyára ismerősen hangzik a Newton név. Az Apple a Newton névre keresztelt digitális személyi asszisztens fejlesztőjét, aki korábban hat évig dolgozott a vállalatnál, most újra szerződteti.

Michael Tchao.Michael Tchao az Apple-nél töltött évei alatt a Personal Interactive Electronic részleg egyik munkatársa volt. A szakember 1994-ben lépett ki az Apple-től, és onnantól kezdve szabadúszó marketing tanácsadóként tevékenykedett. Legutóbb például a Nike Techlab csoportjának vezérigazgatói posztját töltötte be.

Hogy Michael Tchao miért tér vissza az Apple-höz, és miért pont most? Nos, erre jelenleg konkrét válasz nem érkezett, mindössze annyi tudható, hogy a Termékmarketing osztály alelnökeként fog tevékenykedni a cégnél. A kósza pletykák szerint az Apple jelenleg is készülő Tábla PC-jével kapcsolatban jut majd fontos szerephez: feladata a Times értesülései szerint egészen pontosan az lesz, hogy piacot találjon az Apple Tábla számítógépének, amellyel kapcsolatban már sok-sok pletykát olvashattunk az elmúlt hónapok során. Egy neve elhallgatását kérő Apple munkatárs állítása szerint Tchao remek ötletekkel tudja segíteni a Tablet PC fejlesztést, amire nagy szükség van.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!