iPon Hírek

Exkluzív képek a 3Dmark Vantage-ról

Dátum | 2008. 02. 15.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Futuremark legújabb 3Dmark sorozata gőzerővel készül: a gyártó a legfrissebb tesztprogramját 3Dmark Vantage névre kereszteli, az alkalmazás egyes tesztjeiből már láthatunk képeket a gyártó oldalán, ám most a 3Dmark Vantage kezelőfelületéről is lerántjuk a leplet a PCinlife munkatársainak köszönhetően.

A legfrissebb 3Dmark-kal kapcsolatban már számos screenshot jelent meg a neten, ezeknek nagyrésze azonban fake kép volt. A Futuremark új programja csak úgy, mint a korábban már megjelent PCmark, kizÁrólag Windows Vista operációsrendszerrel hajlandó elindulni. A tesztprogramhoz minimum 1 GB memória, Intel Pentium D 3,2 GHz-es modell teljesítményének megfelelő vagy annál gyorsabb processzor, továbbá DX10-es, valamint ShaderModel 4.0-ás támogatással rendelkező videokártya szükséges, amelyen legalább 256 MB memória található. A gyártó állítása szerint 2 GB szabad hellyel kell rendelkeznünk az alkalmazás telepítéséhez. Aki kíváncsi, hogy rendszere megfelel-e a minimális követelményeknek, az látogassa meg a FutureMark Game-O-Meter szolgáltatását, amely elemzi és értékeli a rendszert.
Az alábbiakban a 3Dmark Vantage RC0-ás változatának képeit láthatjuk:

A kezelőfelület képei:

Különböző feature tesztek:


Processzor teszt:


És a végeredmény, avagy ennyire képes a GeForce 8800 GTX a legújabb 3Dmark-ban: (Az alkalmazás a kép készítésekor láthatóan még kissé bugos volt.)A 3Dmark Vantage várhatóan a GeForce 9600 megjelenésével közel egy időben válik elérhetővé: a gyártó február 20-án rántja le a leplet legfrissebb tesztprogramjáról.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2008.02.15. 20:07
Hmmmm.... Komoly
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!