iPon Hírek

Extravagáns Lamborghini laptop az Asus-tól

Dátum | 2009. 03. 05.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

A Lamborghini VX5 notebook mellett egy valódi Lamborghini sportautót is kiállított az Asus a CeBIT-en.

A tavalyi CeBIT-en mutatta be az Asus a VX3-mas Lamborghini laptopját, az idein pedig előrukkolt a VX5-ös változattal. Több fontos újítás történt, többek között kicserélték a kijelzőt egy nagyobbra (12,1-hüvelykről 16-hüvelykre), valamint a belső összetevőket is teljesen újraszabták. Egy Intel Core 2 Quad processzor került bele ami mellé maximum 4 GB DDR3-memóriát raknak az Asus mérnökei kívánságunk (és pénztárcánk) szerint. A megjelenítésről a GeForce GT 130M gondoskodik, 1GB saját GDDR3 memóriával. Természetesen a merevlemez-kapacitáson sem spóroltak, így akár egy 1TB-nyi tárhely is rendelkezésünkre állhat. A drága hardverhez drága operációs rendszer dukál, éppen ezért a Windows Vista Ultimate-et adják a laptophoz.


Nehéz eldönteni, hogy a kétségkívül erős belső hardvereivel vagy a különleges kinézetével hívja fel magára a figyelmet a Lamborghini VX5. A dizájnra nem lehet panaszunk, ráadásul az Asus egy túlhajtási opciót és épített a rendszerbe (ha nem elégszünk meg az erejével). Kényelmi szolgáltatásként a laptop automatikusan érzékeli ha sötétben vagyunk és ilyenkor bekapcsolja a billentyűzet-háttérvilágítást.


Az Asus VX5 fekete vagy fehér színben lesz kapható 6-cellás akkumulátorral körülbelül 2500-3000 eurós áron a választott konfigurációtól függően.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Svindler
2009.03.05. 11:53
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. fricsi
2009.03.05. 12:22
"A megjelenítésről a GeForce GT 130M gondoskodik, 1GB saját GDDR3 memóriával.........kétségkívül erős belső hardvereivel vagy a különleges kinézetével hívja fel magára a figyelmet a Lamborghini VX5."

Khhmm! Mi is volt az a GT130M az átnevezés (na jó, ez már gondolom 55 nanós) előtt? Valami 9400M vagy valami ilyesmi. Hmmm. Kétségkívül erős hardver. Az meg durva, hogy a válság miatt sok gyártó nem is képviselteti magát a Cebit-en, a Zázusz meg csak úgy odabiggyeszt egy Lambót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. fecaa
2009.03.05. 12:48
Mi köze egy lambónak egy laptophoz?Semmi,csak reklám,és a cégek összefonódása.Arra hívja fel a gazdagok figyelmét,h. ha már van egy lambód,akkor neked ilyen király millás laptop dukál hozzá(-d).Mert a hülye gazdag kölykök nem tudják milyen a jó szám.gép,eléjük kell tolni,h. ez a legdrágább,vedd meg ezt!!
Attól,h. rajta van a gépen egy lambó jel-na és?Annyira nem tudnak már mit kitalálni,csak ráraknak kis krómot,meg bele kis sötétben felkapcsolódó izzókat,mint a kocsikban.Ilyet tud a garázsunkban lévő 2000Ft-os érzékelős lámpa,abban is szenzor van-nem nagy cucc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Insignia
2009.03.05. 13:34
fecaa annyi hot ternel abba a notiba az a 4 magos proci hogy van billentyu futes
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. fecaa
2009.03.05. 16:37
Insignia:

Ja,tényleg,igazad van! Az is van benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!