iPon Hírek

Ez a hónap sem múlik el akció nélkül a Samsung Appsnál

Dátum | 2012. 07. 04.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A dél-koreaiak alkalmazásboltjában ezúttal egy sor olyan alkalmazást kapunk ingyen, amik eredetileg borsos felárért szerezhetnénk be tőlük. Az újabb alkalmazás akcióval ismét a Bada OS rendszerű telefonok tulajdonosainak szeretnének kedvezni.


A Samsung rendszeresen úgy hirdeti meg az ilyen applikáció leértékeléseket, hogy azoknak mindig keres valamilyen központi témát. A mostani a "Népszerű fizetős alkalmazások - most ingyen" jeligére hallgat, vagyis értelemszerűen, a fizetős alkalmazások letöltési toplistájának tagjaival futhatunk majd össze, illetve csak ennek egy részével. Az akcióban összesen 14 alkalmazást kapunk. Ezek nagy része valamilyen játék, de azért a CarCon és a Time-Lapse a komolyabb felhasználóknak is mosolyt csalhat az arcára, az előbbi az autósoknak, az utóbbi pedig a hobbifotósoknak jöhet jól. A tucatnyi játék között pedig minden korosztály megtalálja a magának valót, így senkit sem hagy unatkozni a Samsung. Így néz ki a teljes júliusi listánk:


Mindenkinek érdemes mihamarabb végignézni a viszonylag terjedelmes felhozatal tagjait, mivel arról nincs semmilyen információnk, hogy meddig érhetőek el az akciós árukon - vagyis ingyen - a programok. Az akcióban résztvevő alkalmazásokat a Samsung ide gyűjtötte össze.


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. sede
2012.07.04. 21:28
Nem tudom mitől olyan jó a Samsung imázsa.
A gépet telerakják szeméttel, többek között az alkalmazásboltjukkal, ahol ingyen vagy reklám nélkül van több játék, cserébe beregisztrálja magát a felhasználó és kapja a reklám leveleket.
Összesen kb 3 értelmes dolgot töltöttünk le, egyik az Angry Birds volt. Amikor kijött az Angry Birds frissítése nagy reklámmal, kislányom nap-mint-nap kérlelt, hogy töltsem le az új pályákat és a frissítést. Hónapok múlva jöttünk rá, hogy a Samsung féle változat nem frissül, kénytelenek voltunk megvenni a marketről az eredetit kb. egy villamosjegy áráért (borsos felár?). Azóta be sem nézünk oda. Még mielőtt valaki belénk köt, lányomnak ez volt a kedvenc játéka
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. btomi1980
2012.07.05. 10:45
Belédkötök!
Pfúúúúúúúúúúúúúúúj!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Supra
2012.07.05. 12:15
Ez BADArság!!!!

________________________________________________________________________
Sede: 1etértek! HW gyártóknak jók, a többitől eltiltanám őket. Baromságokat fejlesztenek, közben éveket kell várni az oprendszer frissítésre.

Annyiból viszont meg kell védenem őket, hogy az utóbbi időben nem láttam olyan notebookot, amit ne format c:-vel kellett volna kezdeni! Szóval ez megint egy hülye divat, hogy az "értéknővelt" programokkal tönkreteszik az oprendszert.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!