iPon Hírek

Ez várható idén az Arma 3-ban

Dátum | 2017. 03. 24.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Bohemia Interactive 'Scanning The Horizon 2017' címú videója a stúdió terveibe enged bepillantást realisztikus katonai FPS-ük, az Arma 3 vonatkozásában. Megmutatják a közelgő, vadászrepülős Jets DLC-t, a tavaly bejelentett Malden DLC-t, egy tankos DLC-t és még valamit, amit Orange-nak neveznek – nem a hírhedt lombtalanító szerről, hanem Amszterdamról nevezték el, itt készül a Bohemia új stúdiójában.
Ahogy Jay Crowe kreatív igazgató mondja a felvételen, az Orange apró projekt, valahol az Arma 3 Karts és az Arma 3 Helicopters között. Később több részletet is megosztanak majd róla, egyelőre annyit árultak el, hogy egy újfajta nézőpontot visz napjaink harctereire egy olyan témával, mely ritkaságnak számít más játékokban. Lesznek benne új járművek, ruhák és felszerelések, dekoratív tárgyak, egy minikampány és sok minden más. A Jets DLC-t a Bravo Zero One Studiosszal közösen készítik, tartalmaz majd három vadászgépet, egy drónt és némi bónusztartalmat, amiről egyelőre nem árultak el semmit. Támogatni fogja az új, kiterjesztett sebzésmodellt és a dinamikus járműösszeállításokat, de a legfontosabb eleme a célpontok bemérésének fejlesztése lesz, mely a radarok és a felderítés mélyebb szimulációjára épül. Az aktív radarokkal a pilóták több célpontot is észlelhetnek, mielőtt azok látótávolságba kerülnének, de az általuk kiküldött jelek saját pozíciójukat is elárulják. Az infravörös szenzorok passzívak ugyan, de sokkal kisebb a hatótávolságuk és könnyebb ellenük védekezni. Crowe szerint a Jets DLC új lehetőségeket és választásokat visz majd a játékba, melyek autentikusan kiegyensúlyozzák a fejlett fegyverrendszerek halálos mivoltát. Bár a Jets prémium, fizetős kiegészítő lesz, a Malden nevű Operation Flashpoint-térképet „újjáélesztő” Malden DLC-t ingyenesen megkapja mindenki (tartalmazza a Combat Patrol nevű új, co-op multiplayer játékmódot is), végül a kicsit később érkező Tanks DLC-vel jönnek a páncélos járművek. A Jets DLC megjelenését májusra tervezik, már elő lehet rendelni. A Malden DLC június 22-től lesz elérhető, az Orange az év harmadik negyedévére várható, a Tanks pedig valamikor a jövő év elején jön.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. pocokarc
2017.03.24. 11:46
A repcsiket nem kene eroltetni mert alkalmatlan ra a motor, gyenge a szimulacio plussz mivel alapvetoen katonakra epit a game nincs eleg hely(20km*20km keves vs DCS world ~500km*500km). Legicsapast behivni ok(M.I.), de nem hiszem hogy barki is szivesen ropkodne(repcsivel) ebben a gameben. A helikopterek rendben vannak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. developer
2017.03.24. 15:19
Hát, csinálnak egy ócska sorozatot, és ráfogják hogy azért élvezhetetlen mert "szimuláció".

Nem, egyszerűen amatőr az egész, amit próbálnak a túlbonyolítással leplelzni.

Már az operation flashpoint is egy kaki volt anno.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Csongor22
2017.03.24. 19:52
Szerintem először azt kéne megoldani,hogy ne kelljen 4.6 ghz egy 2600k val ,hogy menjen 50 fpssel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2017.03.24. 21:47
Maga az arma nem futna olyan rosszul, a gondok akkor kezdődnek mikor az ember felmegy egy olyan szerverre ami szénné van moddolva mindenféle kókány és átgondolatlan addonokkal.

developer: élvezhetetlen? Ez eléggé személyes preferencia kérdése. Számomra az arma2 óta a bf és egyéb military fps-ek élvezhetetlenek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. bPatrik
2017.03.25. 16:18
Én is úgy vagyok ezzel hogy ArmA2 után egyre kevesebbet BF-eztem, Arma 3óta pedig kb semmit. Gagyi hatása van a BF-nek ehhez a címhez képest. Csili-vili mint egy Michahel Bay film, de mélysége nullához közelít. Arma inkább a másik végletből kezdte el megközelíteni a háborús témát. Szar effektekkel indult, szar animációkkal, stb de mégis élvezetes tudott lenni a pozitívumai miatt. Kb a DayZ SA óta viszont olyan érzésem van minta vastagodna a pénztárcájuk és most már egyre jobb azokban a dolgokban amikben eddig a BF volt erősebb. FPS ügyben még most is van baj, nem csak moddolt szerveren de ezen a fronton is folyamatos a fejlődés.

pocokarc: Én nagyon szívesen röpködök ebben és úgy látom a szervereken hogy sokan mások is. Nyilván ez nem egy repülő szimulátor de azért egy 170km^2-es pályán már el lehet repkedni kicsit. Repcsik fizikáján meg elvileg javítanak az érkező DLC-vel, de azt majd meglátjuk hogy mit is takar ez. A BF-es papírrepülőkhoz képest így is ég és föld a különbség (amúgy BF volt a kedvenc sorozatom kb egy évtizedig)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. xcomman bPatr...
2017.03.25. 16:44
Azert nem art a bf makisagokat meg az armat kulon valasztani. Mind2 tud szorakoztato lenni (na jo bf3 ota hanyagolom magat a bf-et...), de az arma valoban jobb elmenyt nyujthat annak aki erre fogekony. A teljesitmenye meg szerverfuggo... az van amit mar korabban irtak, hogy a legtobb scriptet nem eppen szakember irja, de ez nem jelenti azt, hogy az koddal nincs baj. Belsotereken megdoglik es ez regota baj. Az uj devmode viszont ami az uj DXet hasznalja kivetelesen igeretes. Mindenesetre orulnek neki, ha a fejlesztok tobb coop tartalmat adnanak ki es nem a ganyolt cuccokkal kellene beerni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. j.panzer
2017.03.26. 01:06
Orange = War Reporters?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. takos81
2017.03.27. 14:05
Jó ez a videó, akárhova pörgetek benne, vagy egy hapsi magyaráz, vagy egy másik játszik. Kit érdekel? A játékot akartam volna látni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Derivel takos...
2017.03.27. 18:23
Akkor nézz egy gameplay videót. A fenti videó arról szól, hogy elmagyarázzák, hogy idén milyen új tartalmakat kapunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!