iPon Hírek

Ezek a PS Plus decemberi ingyenes játékai (Injustice!)

Dátum | 2014. 11. 27.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Igaz, nem akkora meglepetés, hiszen a Sony már elmondta, hogy januárig milyen játékokra számíthatunk PS4-en, de attól még örülünk. Szóval, decemberre minden PS Plus-előfizető megkapja PS4-re az Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition és a vadnyugati lövöldözős Secret Ponchos játékokat. A PS3-tulajdonosoknak sem kell azonban félniük, hiszen jön a Swery65-féle, enyhén elmebeteg Deadly Premonition: The Director’s Cut, valamint a Hitman Trilogy HD. Végül pedig PS Vitára jön a tower defense-stílusú Final Horizon, és a Cross Buy-t támogató Titan Attacks. Tehát a decemberi PlayStation Plus-frissítés így néz ki a játékok tekintetében: Érkezik a PS Plus-ra december 3-án: Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition (PS4) Secret Ponchos (PS4) Hitman Trilogy HD (PS3) Deadly Premonition: The Director’s Cut (PS3) Final Horizon (PS Vita) Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita) Távozik a PS Plus-ról december 3-án: Binding of Isaac Rebirth (PS4/PS Vita) Steamworld Dig (PS4/PS Vita) Frozen Synapse Prime (PS3) Luftrausers (PS3/PS Vita) The Hungry Horde (PS Vita) Escape Plan (PS4/PS Vita)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. noPublicFG
2014.11.27. 19:03
Nem lenne olyan rossz ez az Injustice, csak az zavar, hogy nem kapok közvetlen visszajelzést a karaktertől a kombók ...ööö... pötyögése közben. A karakterek pont annyival reagálnak később a bevitt jelre, ahogy nekem már zavarja a látás+mozgás koordinációm.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pepeno1
2014.11.28. 12:23
Akkor töröltem le az Anrdoidos telefonomról az Injustice-t, amikor harmadjára akart frissíteni egy hónap alatt, és ehhez minden alkalommal majdnem 1 GB-ot akart letölteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2014.11.28. 23:25
Azért a mobilos Injustice-t nem hasonlítgatnám a nagy konzoloshoz, teljesen más ^^"""
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!