iPon Hírek

Ezekkel a játékmódokkal és pályákkal rajtol a Battlefield 1

Dátum | 2016. 09. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A DICE ma hivatalosan is bejelentette, hogy milyen pályákkal és játékmódokkal indul a Battlefield 1 az október 21-es megjelenésekor. Nézzük! Pályák: Ballroom Blitz Argonne Forest FAO Fortress Suez The St. Quentin Scar Sinai Desert Amiens Monte Grappa Empire's Edge Giant's Shadow (decemberben ingyenes) Játékmódok: Conquest Domination Operations Rush War Pigeons Team Deathmatch A pályák neveiből már lehet sok dologra tippelni, így inkább a játékmódok igényelhetnek némi magyarázatot, köztük is a War Pigeons. Az első világháborúban galambokkal és kutyákkal küldtek üzenetet, ez a játékmód az előbbi állatra épül. Tulajdonképpen a Capture the Flag helyi megfelelőjéről van szó, ahol el kell fognunk egy galambot, és azt biztonságos helyre kell szállítanunk. Ott aztán elengedhetjük, és ő behív nekünk egy tüzérségi csapást az ellenségre. A Rush mód valószínűleg nem szorul különösebb bemutatásra, hiszen a korábbi részekben és a bétában is szerepelt, mint ahogy a Conquest is. A Domination a Conquest lekicsinyített verziója, ahol a gyalogos harc kapja a főszerepet. Az Operations pedig több pályát foglal magába, az első világháború igazi ütközeteire építkezve. A DICE szerint viszonylag hűen tudták reprodukálni a történelmi csatákat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Chavalier
2016.09.21. 18:57
Nem tudom mikor, hogy és miért, de a PETA belefog pofázni a galambos dolog miatt valami hihetetlen szánalmas indokkal, ebben biztos vagyok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. rottenbull
2016.09.21. 20:03
Elorendeles visszamondva. Majd a masodik DLC kornyeken megveszem. Ez igy nagyon keves.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.09.22. 09:54
Nem tudom mire szamitottal. Minden Battlefield igy jott ki. Honapokkal elore megmondtak, hogy 10 palya lesz az alapban elerheto es a jatekmodok is meglettek tippelve itt ipon-on is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Terror
2016.09.22. 10:12
Az már világos, hogy a single campaignben melyik oldalon leszünk és mit csinálunk és mikor? Mert valahogy a multi nem mozgat meg, viszont szívesen végigtolnék egy háborús cuccot (természetesen a mi oldalunkon, nem a büdös Antantén).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rottenbull corzi
2016.09.22. 12:13
Nem ismertuk a palyak osszetetelet eddig, igy szamomra most derult ki, mik is jonnek elsore. Nem azzal van a gondom, hogy tiz terkep jon, hanem, hogy keves a cqc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Ashface Terro...
2016.09.22. 16:50
Ne fuzz hozza sok remenyt. Battlefieldeknek eddig sem a szekhezragaszto sztorirol es elmenyrol szolt a single player kampanya, hanem csak kb. hogy megismerkedj a fegyverekkel valamelyest a multihoz, esetleg unlockolj egy-ket pöcköt vagy csecsebecsét. Továbbá, az elmúlt 10 évből szerintem 5 olyan FPS címet nem tudnánk felsorolni ahol bármelyik világháborúból a vesztes oldal sztoriját dolgozta volna föl egy játék... Na ezt sem a Bf1 fogja most elkezdeni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Terror Ashfa...
2016.09.23. 08:15
Ha ez csakugyan így van, akkor nagyon gyorsan felejtőssé válik a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Csaber Terro...
2016.09.23. 09:12
Van benne valami hogy ,ez most bukta lesz az EA részéről , alapvetően a béta megosztotta a jónépek kell-e neki ez az első világháborús játék ,ráadásúl itt megkell tanúlni célozni ...(érsd nincsenek vakok, gyengénlátók és félkezüeknek sikerélményt adó fegyverek mint pl a bf4-ben). A gépigyéről nem is beszélek szerintem az összes harvergyártó cég pezsgőt bontott mikor meglátta ezt a gépigényt..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ashface
2016.09.23. 11:41
Szerintem aligha lesz bukás. Ezt is sokan megfogják venni még ha rekordokat nem is biztos, hogy döntögetni fog - de semmiképp sem lesz bukta. Ha csak a saját példámból is indulok ki, aki sohasem volt nagy Battlefieldes, még azt is bevonzhatja a cím a témaválasztás miatt akit amúgy nem érdekelt a sorozat eddig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!