iPon Hírek

Ezermester űregér a 3Dconnexion-tól

Dátum | 2009. 04. 20.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Piacra dobta legújabb trónörökösét, a SpacePilot PRO nevű 3D-s alkotóegeret a gyártó, amely valóban rá is szolgált a nevére, mind a futurisztikus formatervezését, mind pedig a valóban rendkívül sokrétű funkcionalitását illetően.

A SpacePilot PRO ugyanis ténylegesen egy rendkívül mesteri tervezésű és kialakítású műszaki segédeszköz, aminek kétségkívül nagyon örül is majd minden modellező és más számítógépes tervezéssel foglalkozó szakmabeli is.


Legfőbb és legfontosabb eleme értelemszerűen a középen kiálló kis henger, amely egyszerre szolgál nyomógombként, forgatótárcsaként és botkormányként is annak érdekében, hogy maximálisan megkönnyítse a 3D-s térben való navigációt. Ez fix eleme mindegyik SpaceNavigatornak.

További érdekessége az LCD Workflow Assistant színes kijelzője, amelyen sokmindent elintézhetünk; vezényelhetünk róla különböző programokat, nézhetünk naptárakat, vagy e-maileket Outlook-kal. Az Assistant szoftvere rendkívül rugalmas, gyakorlatilag bármilyen egyéni igény kiszolgálására beállítható.

Rendelkezik az egér továbbá öt új, kétfunkciós navigációs (nézetváltó) gombbal és szintén öt kétfunkciós "intelligens" gombbal is, amelyek egyes alkalmazások gyakran használatos parancsait aktiválhatják. A vezérlőfelület előtt pedig egy ívelt csuklópihenő tartja az ember kezét, minimalizálva így az egér kezeléséhez szükséges kéz- és karmozgást.

A SpacePilot PRO-t jelenleg $499 ellenében vesztegetik. Kompatibilis XP-vel, Vista-val, Solaris 8-cal és 10-zel, SuSE 9.3-mal és Redhat Enterprise WS 4-gyel is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Csernus
2009.04.20. 21:46
VISSZA A HIRHEZ

érdekelne de ennyiért nem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. jadam92
2009.04.20. 21:49
ennyiért ki is veri nekem? vagy lézert lő legalább?O_o ˝_O.o_/˝
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. jamborka
2009.04.20. 22:27
Ez nem a gémer pistikéknek van!

De mi a értelme van rajta emailt olvasni?

Vagy hogy jobb egy olyan kis kijelzőn mint egy 22" - 24" kijelzőn :-o
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gylovag
2009.04.20. 22:56
Na mondjuk a kijelzőnek így nem tudom mi értelme. Biztosan nem kukkolnék lefelé a kezemhez, ha klikkelek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Hawaii
2009.04.21. 00:07
Létezik ebből otthoni (tehát nem üzleti cél
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!