iPon Hírek

Ezüstionos, mosható billentyűzet a Seal Shield-től

Dátum | 2008. 09. 04.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Gyanús kék fényben ragyog a cég Silver Seal Flex névre hallgató billentyűzete - mintha igencsak megkérdőjelezhető módszerekkel érték volna el az egyik legfőbb jellegzetességét, nevezetesen azt, hogy használata közben nem kell tartanunk a kórokozóktól (valójában persze csak ezüstionokat alkalmaztak, amelyek folyamatosan semlegesítik a baktériumokat, ahogy fokozatosan kioldódnak a klaviatúra anyagából).


Ez azonban még csak egy a háromból; további különlegessége, hogy, mivel egészében rugalmas szilikonból készült, így a könnyebb szállíthatóság érdekében akár fel is csavarható, akár egy szőnyeg, és egyben kellően vízálló ahhoz, hogy ilyen módon tisztítsuk - akár kézzel, akár mosogatógéppel. Még az USB-kábelét is kellő biztonságba helyezték ehhez - így a Silver Seal Flex valóban remek választás bárkinek, aki mindennél többre tartja a tisztaságot.

A cég állítása szerint az antimikrobális hatás felezési ideje öt év; hogy maga a billentyűzet várhatóan mennyit bír, arról nem szól a fáma, de azt közölték, hogy várhatóan $50-ba kerül, és elvileg már kapható, legalábbis odakint.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. pluto
2008.09.04. 21:07
Lehet hogy mosthatósági szempontból praktikus, de játszani, vagy gépelni(amire álltalában egy billentyűzet val
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bszoke88
2008.09.04. 21:18
lammer
nem semmi, én is gyakorlom, habár 1. alkalommal a lefolyó megevett néhány billentyűt......
azóta már volt pár bill.-em
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!