iPon Hírek

Ezúttal notebookokhoz kínál egeret a Gigabyte

Dátum | 2010. 11. 15.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Gigabyte kínálatában hamarosan egy különleges egér jelenik meg, amely ezúttal nem a játékosokat, és még csak nem is az asztali számítógépek felhasználóit célozza meg. A kifejezetten noteszgépekhez és netbookokhoz szánt jövevény lézeres szenzorral érkezik majd és az M7770-es típusjelzést viseli.

A kompakt újdonság 80 x 53 x 32 mm-es mérettel rendelkezik, és 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál majd az USB 2.0-s vevővel, ami méretét és kialakítását tekintve a Logitech Unifying vevőihez hasonlít. Az egér működéséhez két darab AAA típusú alkáli elemre vagy akkumulátorra lesz szükség, amelyek átlagosan hat hónapig tudják majd működtetni a terméket (készenléti idő). A várható üzemidő jelentősen függ attól, hogy mennyit „egerészünk” majd az újdonsággal.


A kényelmes, stabil fogás érdekében a mérnökök két gumibetétet is elhelyeztek az egér két oldalán. Az 1600 dpi-s érzékenységgel érkező lézeres szenzor esetében ennél a terméknél is lehetőség lesz a DPI módosítására: az ehhez szükséges gomb az egér alján helyezkedik el csak úgy, mint a nano vevő „tároló rekesze”. Az egér alján egy kapcsolót is találunk, amellyel szükség esetén kikapcsolható a termék, így spórolhatunk az akkumulátor/elem idővel. A vásárlók majd két szín közül válogathatnak: fekete és ezüst.
 

A Gigabyte M7770-es típusjelzéssel ellátott notebook egere hamarosan hivatalosan is bemutatkozik, így nemsokára lehullhat a lepel a termék ajánlott végfelhasználói áráról, ami egyelőre sajnos nem ismert.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!