iPon Hírek

Fable novellák és regények készülnek

Dátum | 2012. 04. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Lionhead készül jócskán kiterjeszteni a Fable "márkát", méghozzá digitális novella kiadásokkal és 3 regénnyel. Elsőként a novellasorozat jön, melynek címe Fable: Heroes.

Az első epizód jövő hónapban várható, írója Peter David lesz. Ezek a történetek mindig a Fable univerzum egy kulcskaraktere körül forognak majd. A Reaver és Jack of Blades sztorik májusban érkeznek, amit a Theresa követ júniusban. Elérhetőek lesznek minden nagyobb e-reader platformon.

Az első regényt - melynek címe 'At the Edge of the World' lesz -, a New York Times bestseller író Christie Golden írja és augusztusra ígérik. A könyv betömi azt a lyukat a történetben, ami a Fable 3 és a hamarosan érkező Kinect spin-off, a Fable: The Journey között húzódik. A Lionhead egyelőre nem árult el semmit a második és harmadik könyvről.

Ezek mellett még készül egy Prima strategy guide a The Journey-hez, valamint egy Fable "biblia", vagyis egy komplett dokumentáció az eddig kijött összes Fable termékről, benne minden alkotóval és hivatkozással. A könyvek kiadója a Random House.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. DogTheDog
2012.04.07. 11:57
Ezek igen kiralyak mind,szerintem meg egy utos kepregeny sorozat,ne adja isten egy rajzfilm sorozat is siman beleferne az univerzumba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Simba
2012.04.08. 13:42
Szerintem meg egy a névhez méltó játék kéne. A Fable 3 az nem olyan! A The Journey meg egy vicc. A Fable név megerőszakolása.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!