iPon Hírek

Fable Trilogy februárban Xbox 360-ra

Dátum | 2014. 01. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Február 7-én jelenik meg Európában a Fable Trilogy, amely az első rész átdolgozott kiadását, a Fable Anniversary-t, ill. a folytatásokat, a Fable 2-t és a Fable 3-at tartalmazza. Ugyanezen a napon érkezik a Fable Anniversary maga is, amely külön is megvásárolható. Az amerikai kiadás pár nappal korábban, február 4-én jön ki. A játékok felsorolása az Xbox Marketplace-en jelent meg, ahol felhívták rá a figyelmet, hogy ha a Fable Trilogy-t vesszük meg, akkor olcsóbban juthatunk a játékokhoz, mintha külön-külön vásárolnánk meg őket. A darabok egyébként mindenben megegyeznek a külön-külön árult változataikkal, tehát ez a kiadás nem tartalmaz extrákat. A Fable 2 és 3 nem változtak kiadásuk óta, viszont a Fable Anniversary-ban már az eredeti Fable Albionjának kicsinosított változatában kalandozhatunk 1080p-ben. A HD-re átdolgozott grafika mellett a játék hangjait is újrakeverték, valamint új kezelőfelülettel találkozhatunk és a mentési rendszert is átalakították: bárhol, akár a küldetések közben is lehet menteni. Az irányítást közelebb hozták a Fable 2 és 3 közkedvelt rendszeréhez, és a trófeák is bekerültek a játékba, amely SmartGlass támogatást is kapott Xbox 360-on.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Shinjiii
2014.01.21. 07:34
Az első résszel elkezdtem játszani 1-2 éve, de valahogy nem fogott meg már a grafika, és az elnagyolt, gyermekes megjelenés miatt (hosszú lábak, nagy fejek stb). Nem tudom, mennyire csiszolják ezt realisztikusabbá, lehet teszek majd egy próbát a remake-kel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. bokpeter
2014.01.21. 13:11
A Fable volt az ami soha nem erdekelt, de csereben ott van/volt a Gears of War meg a Halo.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jezzahun91
2014.01.21. 16:07
Én a Fable játékokat nagyon szeretem,legalábbis az első két részt.. azokat szépen lassan kivittem. A harmadik résszel sajnos még nem volt időm/kedvem/pénzem játszani,az lesz a legközelebbi beszerzésem,de ha már ilyen csomag lesz xbox 360-ra és persze lemezes változatban is lesz akkor tutira megveszem mert 3 játék egyben és mind a három kafa... kihagyhatatlan számomra..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bokpeter
2014.01.22. 13:56
@jezzahun91 : A harmadik resz tavaly valamikor ingyenes volt. (Games on Demand)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!