iPon Hírek

Facebook-játék készül a Trónok harcából

Dátum | 2012. 05. 22.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A George R.R. Martin által írt regénysorozat főként amerikában volt kiemelkedően népszerű, mielőtt az HBO által elindított sorozat megismertette a világ többi részével. A hatalmas siker hatására nem csoda, hogy készült belőle már stratégia, és hamarosan megjelenik a szerepjáték is, most pedig arról számolhatunk be, hogy napjaink legnépszerűbb közösségi oldala sem marad ki a kemény fantasyből.

A Disruptor által fejlesztett játék címe Game of Thrones Ascent lesz, és egy-egy nemes életébe kóstolhatunk bele a könyvekben és a sorozatban is látható kemény időszakban, amikor gyakorlatilag egész Westeros egymás ellen harcol. A fejlesztők sztorit és stratégiázást ígérnek, többet azonban egyelőre nem árultak el, még a megjelenés dátumát sem.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. hidegkutil...
2012.05.22. 21:51
Ajajj
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kullo1
2012.05.22. 21:59
5 év múlva már nem konzolra fejlesztik a játékokat hanem Faszbukra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. shaddam
2012.05.22. 23:56
Hodor!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.05.23. 08:03
Arra talan jo lesz,hogy ujabb nezoket olvasokat szerezzenek.Bar ha megforditjuk a logikajat,akkor remelem nem jon farmville konyv es sorozat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim DogTh...
2012.05.23. 08:12
Háát, amilyen szarok ezek a játékok egytől egyig, inkább elrettentik az embert.

Őszintén, ez az új RPG is tele van olyan eszeveszettül strukturált angol mondatokkal, mintha egy kínai MMO-val játszana az ember, ezzel csak az író pofája ég, akit nem győztek reklámozni, hogy közreműködött a játék elkészítésében. Mégis mit mond az íróról egy nyelvileg kifogásolható tartalmú játék?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!