iPon Hírek

Fallout: New Vegas DLC csokor

Dátum | 2011. 05. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megvan a következő 3 Fallout: New Vegas letölthető tartalom címe: Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road. A Homest Hearts érkezik először, május 17-én PC-re és Xbox 360-ra, illetve május 18-án PS3-ra. Az Old World Blues júniusban, a Lonesome Road pedig júliusban követi.

Az első DLC törzsi fosztogatók által learatott területekre kalauzol minket, a Utah-ban található Zion Nemzeti Parkba, ahol a helyi népek sorsa a mi kezünkbe helyeződik. A második add-on válaszokat kereső kísérleti patkánnyá degradál minket egy kutató bázison. A Lonesome Road befejezi a futár sztorit, mint Courier Six - Ulysses, még egy utolsó küldetést el kell vállalnunk... egy olyat, amiből még senki nem tért vissza.

Mindegyik kiegészítő 800 MS pont, avagy 10 Euró lesz. Fallout: New Vegas tesztünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Terror
2011.05.05. 00:17
Mindezek után érkezik még további három DLC, név szerint: "Végtelen Plusz Egy Rókabőr", "Hé, Te Balek, Tejeljél", és a harmadik, egyben legeslegutolsó DLC, a "Jön még tíz DLC amiután megvetted a gyűjtői kiadást" című. Megvásárolhatóak potom 5 millió dollárért, akciósan. Aki egyben megveszi mindet, az kap ajándékba egy elektromos hátvakarót, valamint egy radioaktív fogyókúrás kitet.

Az eredeti Fallout rajongóinak rossz hír, hogy nekik kedvezmény helyett inkább felárral árulják majd őket, a kiadó ugyanis így szeretne még utoljára jól a pofájukba röhögni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. UndeadBoy Terro...
2011.05.05. 00:39
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. G-Doe
2011.05.05. 13:04
Te hülye vagy T-error! Összekevered a Fallout DLC-ket a COD és Portal2 dlc-kkel.

A Fallout 3/New Vegas DLC-k megérik a pénzüket, új helyszín, új fegyverek, új küldetések. A legtöbb játékban csak aggyi multis pályákat meg 1-2 új modellt, vagy skint kapsz DLC címén.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Terror
2011.05.05. 16:11
Ja, az úgy már teljesen más! Így már kicsit sem lehúzás. Ugyanabból a játékból már két egészlemezes játék és összesen kilenc dlc jött ki (nem, nem ingyenesek, fizetős az összes). De lehet, hogy jön még egy harmadik is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2011.05.05. 16:27
Szerintem elég komoly munka van egy ilyen pakk mögött, a Fallout 3 szavatosságával pedig nem volt gond. Az alapjáték kellően hosszú és tartalmas volt, így nem igazán tudom mit mondhatnék erre. Jobban tetszene, ha nem jönne hozzá plusz cucc? Hát akkor ne vedd meg. Azt nem várhatod, hogy ingyen hozzanak ki ennyi mindent. Amikor 5 új ruháért vagy ilyesmikért pénzt kérnek, az engem is zavar, nem is veszem meg. Ezzel viszont nincs gond. Még talán a Dragon Age némely DLC-je az ami szúrja a szemem, túl rövidek (Return to Ostagar pl., ha játszottál vele), ahhoz képest túl drágán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!