iPon Hírek

Fallout: új játék és talán mozi is?

Dátum | 2009. 04. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bethesda Softworks nemrég levédte a Fallout televíziós műsorra és mozifilmre vonatkozó megvalósításának jogait, így most már teljesen a kezükben van a poszt apokaliptikus saga. Ami viszont a lényeg, hogy már fejlesztik a legújabb Fallout játékot is, ami nem az előző rész folytatása lesz ugyan, de ugyanabban a világban játszódik majd természetesen.

Az új játék címe Fallout: New Vegas lesz és hasonlóan elődjéhez PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön majd ki. A Bethesda még ebben az évben bemutatja a játékot, de megjelenni csak 2010-ben fog. Egy jó ideig nem maradunk hát mutánsok nélkül, tekintve hogy a Fallout 3 DLC áradat még javában folyik, talán ki is tart New Vegasig.

The Pitt (második kiegészítő)
Az új kalandot ezúttal az Obsidian fejleszti: "Ez nem egy folytatás lesz, csak egy másik játék ugyanabban az univerzumban. Abszolút semmi köze nem lesz ahhoz, amin Todd Howard és csapata dolgozik." - nyilatkozta Pete Hines. Az Obsidianos fejlesztőgárdát nem kellett sokat győzködni, hogy vállalja el az új Fallout-ot: "Amikor megközelítettük a kérdéssel a fiúkat, annyit mondtak: "Naná!" Egyszerű beszélgetés volt. Az új játék nem egy Tactics lesz vagy egy Brotherhood of Steel, hanem egy újabb RPG."

Visszatérve a mozi és TV-s jogokra, a Bethesdások még nem voltak hajlandóak nyilatkozni az ügyben. Erős viszont a gyanúnk, hogy a cég csak magáénak akarta tudni a jogokat és még egyelőre nem tervez komolyabb ilyen irányú projektet. Igaz jó barátunk Matthew Perry minden bizonnyal örülne valami ilyesminek, nem rég hallottuk, hogy nagy kedvence a játék, a High School Musical-es Zac Efronnak is melegen ajánlotta:
"A legjobb tanács amit adhatok neki, hogy inkább a Fallout 3-mal játszon a Call of Duty 4 helyett. Az előbbiben több sztori van." (Még szerencse, nagy szégyen lenne, ha lekörözné egy FPS. :D )
Efron válaszként annyit tudott kinyögni: "Nem tudtam kiigazodni benne."


Az iPon tanácsa Efronnak: Serious Sam 1-2 és Legendary: The Box. Talán ezekkel megbirkózik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Vardar
2009.04.20. 19:47
VISSZA A HIRHEZ

Ehhh. Halonak milyen sztorija van már?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Neonfighte...
2009.04.20. 20:47
hát mivel én nagy fallout 3 fan vagyok, megnézném moziba is a filmet, de ahogy az ilyenek szoktak lenni, elég gagyi lesz szerintem, de hátha megcsinálják jól. a másik, hogy én hallottam olyasmit még régen, hogy a WOWból is akarnak filmet csinálni, vagy a gamestarban olvastam, vagy pedig itt, már nem emlékszem rá, de hogy akarnak, vagy akartak az fix
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Fix3r
2009.04.20. 20:55
Imádom a Fallout sorozatot így mindenképpen meg fogom nézni a filmet még ha Uwe Boll rendezné akkor is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Terror
2009.04.20. 21:09
De ha ő rendezi, akkor ez lenne az utolsó filmje, mert valaki biztos lelőné.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Fix3r
2009.04.20. 21:16
Mondjuk én rögtön a film végignézése után sőt rosszabb inkább végignézetném vele az összes filmjét 2x.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 7ep3s
2009.04.20. 21:21
De reméljük ez a két aranybogár nem fog szerepelni benne, Uwe bácsinak meg melegen ajánlok valami Rossz Pc Játékok blogos gamet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fix3r
2009.04.20. 21:26
A Barbie Super Model illene a szintjéhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror
2009.04.21. 15:20
Kb. annyit ér ez az egész mint remixelni a Himnuszt. Szégyen-gyalázat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!