iPon Hírek

Far Cry 3: Blood Dragon kiszivárgott videó

Dátum | 2013. 04. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

"Nem mondom meg, honnan szereztem" - így kezdte a Far Cry 3: Blood Dragont bemutató videóját az orosz akcentussal beszélő úriember, aki kb. félórányi filmecskét készített a játékmenetről, amelyhez úgy tűnik a játék végleges verzióját használta. A videókat sajnos Youtube-ról már törölték, Vimeóról pont akkor szedték le őket, amikor néztem (grrrr), pedig állítólag a játékban vannak lézert lövő sárkányok is, sajnos odáig már nem jutottam el. Vigasztalásul szolgáljon néhány screenshot, ezeket alant megnézhetitek. De hogyan jutott az orosz fiatalember birtokába a még meg nem jelent játék? Mint kiderült, orosz hackerek feltörték a Ubisoft launchert, amelyet PC-n a játékok indításához használunk, és ezzel fizetés és DRM mentesen hozzáférhettek a kiadó játékaihoz és letölthették azokat. A Blood Dragon még nem jelent meg, de ezek szerint már fent volt a Ubisoft szerverén. Nem szép dolog hackelni, ám ettől függetlenül a 80-as évek akciófilmjeinek hangulatát idéző darab nagyon élvezetesnek tűnik (és nagyon színesnek), akárcsak a hivatalos reklámok, melyekről tegnapi cikkünkben olvashattok. A játékot igen kellemes képességekkel kezdjük: nem sebződünk a nagy magasságokból való leeséstől sem és kibertüdőnknek köszönhetően víz alatt is tudunk lélegezni. A szintezés rendszere egyszerű, nincsenek talentfák, csak új képességek, melyeket az új szintekkel együtt kapunk. Harmadik szinten pl. gyorsabban tudjuk csereberélni a fegyvereinket. A sztori lineáris stílusban veszi kezdetét, de a méretes térképre nézve láthatjuk, hogy valószínűleg a későbbiekben több rész is megnyílik majd, ahol kedvünkre kalandozhatunk.
Egy mém születése
Az átvezető filmek és a zene is mind hozzák a retro hangulatot és egyben paródiái is a műfajnak. Zseniális pl. hogy az átvezető filmek 2D-s retro stílusúak, minimális animációkkal, míg a játék grafikája modern 3D-s. Az idegesítő tutorialokat kifigurázó rész is nagyon jó, olyan hasznos tanácsokkal szolgál, mint pl.: "a futás olyan, mint a séta, csak gyorsabb", de a "Nyomd meg az A-t, hogy igazold, hogy tudsz olvasni" és egyéb hasonlóan fárasztó ökörségeken is jót derültünk. A Far Cry 3: Blood Dragon különálló játékként lesz megvásárolható digitális formában május 1-től PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. bodeg
2013.04.09. 18:42
Itt a videó: LINK (legalábbis egy részlet)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kullo1
2013.04.09. 19:46
Az mind semmi, de már a játék is fent van Magyarország legnépszerűbb torrentoldalán
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. atti2010 kullo...
2013.04.09. 19:50
Pont ezt akartam írni de már mindegy... nem hittem a szememnek mikor megláttam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kullo1
2013.04.09. 21:23
Iszonyatosan jó ,terminátor,predátor,commandó,mind mind megtalálható benne apró részletekben szinte hallom a VHS magnót ahogy tekercseli a szalagot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kullo1
2013.04.09. 22:33
Egyébként indavideon fent van 1 órányi gamepay.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. morceus
2013.04.10. 12:50
A hivatalos honlapon porbaljatok ki a kovetkezot:

FEL - FEL - LE - LE - BAL - JOBB - BAL - JOBB - B - A

Utana szet lehet loni a honlapot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zodiac83
2013.04.10. 22:39
A tecső elég makacsul tartja magát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!