iPon Hírek

Far Cry 3 megerősítve

Dátum | 2009. 11. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft egyik forgatókönyvírója megerősítette a brit hivatalos PlayStation magazinban, hogy a Far Cry 3 már javában fejlesztés alatt áll.


Kevin Shortt egy Avatar sajtótájékoztatón ejtette el a magazinnak az információt, amikor az rákérdezett, hogy ő személy szerint dolgozik e a tavalyi sandbox shooter folytatásán. A válasza az volt, hogy "Nem, én nem, de ismerem a csapatot akik igen, és elmondhatom, hogy elég izgalmasnak tűnik amit eddig összehoztak."

A hír túlzottan nem meglepő, de megelőzi a hivatalos Ubi bejelentést. Shorttnak lesz bőséggel magyarázkodni valója, az már biztos. A Far Cry 2-t az Ubisoft Montreal készítette, miután a francia kiadó átvette a szériát az eredeti fejlesztőtől, a Crytektől. Aki nem játszott volna vele annak annyit, hogy az első rész burjánzó dzsungele után a második sztyeppes afrikai környezetben játszódik és minden hibája ellenére, azért kiérdemelte a 80%-ot értékelésünkön.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. MassKilla
2009.11.25. 21:39
ennek a játéknak nem léteznek hibái, ezt kikérem a cikk írójától, és a játék értékelőjétől a fanok nevében
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. thspo
2009.11.25. 21:41
az egyetlen hibája h olyan rohadt unalmas h elalszik előtte az ember, alig vártam h vége legyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. rvn
2009.11.25. 21:55
Tényleg unalmas, meg h visszatermelődnek mindig a katonák az utmenti bázisokra. Inkább tolom végig az ujcodot egymásután együltő helyemben 2x mint ezt 1x 1 hét alatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Benny
2009.11.25. 22:13
Én is csak pár órát toltam a 2vel. Nem igazán fogott meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. polarx
2009.11.25. 22:19
FC2 engem se nagyon fogott meg, szerintem is elég uncsi.

rvn: ha nem termelődnének újra akkor még unalmasabb lenne mert tényleg csak mennél aztán akivel találkozol 1x-er ellövöd azt csókolom utánna tényleg csak menned kell.. aztán a játékba 1-1 helyszínen megkell fordulni többször is. amúgy igen én se nyomtam végig.. pár órát játszottam vele csak az is sok volt. engem a cod 6 se érdekel. az is elég unalmas.

jobb lett volna a crytek fejleszti továbbra is az FC-t. de mind1. majd az új crytek 3-as engine oda b@sz a nagy világnak. persze gép is kell majd alá olyan hogy nem gyözzük pénzzel. de hát ez van annak idején a farcry-hoz is kellett gép, most meg már nem tudunk rajta mit nagyobbra venni és még akkor is bőevn 100fps fölött megy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Multitask
2009.11.25. 23:12
Én is pár órát játszottam csak a Farcry 2-vel, túl unalmasnak tartom és az a barnás színvilág sem jön be. Igazából nézhet ki akárhogy a cryengine 3,4,5,6... vagy a dunia 2,3,4..., ha a játékélmény egy nagy rakás ... semmi. Újból rájöttem, hogy nekem inkább a játékélmény számít. Pl.: most a Torchlighttal játszok, pedig a maga telepített 700 megájával, nem az a gyönyörő játék, de csúnyának sem mondanám (a méretéhez, hosszához képest meg főleg nem), vagy a múlthét előtt a Painkillerrel játszottam. Mivel az sem mai játék, az sem egy crysis szintű grafikával rendelkezik, de az élmény az 100as.
Igazából az az igazi játék ami izgalmas, leköt, optimalizált és szép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. twollah
2009.11.26. 04:35
Kb. fel orat jatszottam a masodik resszel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. JarJar
2009.11.26. 07:28
Sok jóra én sem számítok. Jobb lenne inkább visszaadni a Cryteknek a fejlesztési jogokat. Mert a FarCry2 elég gyengécske lett, csak lerontja a FarCry hírnevét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. MinionFlas...
2009.11.26. 09:20
A Far Cry nagyon jó volt, nagyon tetszett a maga idejében. A 2-ő háát igen kb 15órát bírtam de félelmetesen unalmas volt, és az égegyadta világon nem tudtam eldönteni mi köze van a Far Cry 1 hez, még azis jobb lett volna ha a neve: GTA Afrika...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. nedcoleman
2009.11.26. 10:40
Egy nagy kedvencem volt a FarCry2, pláne a gyûjtôi verzió abban a nagy fadobozban hihetetlen jól néz ki.

Én épp a harmadik végigjátszáson igyekszem ha van idôm - szerintem kegyetlen jól sikerült.

Akinek a barnás színvilág a játék fô hibája az nyilvánvalóan nem játszott vele egy óránál többet ugyanis állandó váltakozó napszaknak köszönhetôen a barnától a szürkén át eljutunk a zöldeskékes feketéig és még sorolhatnám.

De tudom, hogy eléggé megosztott véleményekkel állt a gamer társadalom a FC2 mellett.
Olyan ez, mint a legtöbb játék.

Mindenesetre én kíváncsan várom a felröppent hír utáni infomorzsákat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. olizsoli
2009.11.26. 18:55
nem tudom, valahogy engem se kötött le max 3-4 órát toltam... uncsi, idegesítő, hogy hiába írtottam ki ötvenszer egy tábor őrségét, mindig ott voltak... aztán ez a jaj megsebesültem kilökdösöm magamból az ólmot aztán magambadöfök egy tűt és full hp dolog is érdekes, akkor már lettek volna a nem ellenséges városokban ellátóközpontok, vagy vmi... az egyszál villáskulccsal való autószerelés és az is csak a motornál... viszont a történet nekem bejött, csak maga a játék volt unalmas...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. TescoZsomi
2009.11.26. 19:47
Jó játék a FC2. Jó graf, faxák a dinamikus napszakok, jó a sztori, még a történések is jók, csak túl nagy a terület, és túl kevés féle van belőlük. Pl telefonnál is ugyanazt a 2 féle küldetést lehetett kapni. Minden kereszteződésnél szinte ugyanolyan őrposzt 3-4 katonával. Kb a 10. után én már csak áthajtottam rajtuk, úgyse értek utól... Jah, meg mikor a puszta közepén ledöglik a kocsi, vagy kilővi alólad vmi hernyótalpas... Aztán egy óra kutyag, mire találsz járművet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Rigor
2009.11.27. 13:11
Szerintem nagyon is jó játék az FC2 igaz más nevet kellett volna adni neki, mivel annyira más stílusú játék mint a sima Far Cry (ami meg szerintem egy kalap sz. - de hát ez kb érthető is, akinek az 1 rész tetszett az hány a másodiktól - tök más játékról van szó).

Itt pont az a lényeg hogy nem egy adrenalinpumpa, nincsenek szörnyek stb amolyan afrika szimulátor, lehet jókat autózgatni, csónakkal furikázni, stb stb.

Tesco-zsömle: egy óra kutyag mire találsz járművet? - szerintem nagyon jól el lett azért találva, még így is talán röhejesen sok újratermelődő jármű van, nem kell variálni hogy hol fogok kocsit találni, vagy begarázsolni bizonyos helyekre pár jobb verdát - bárcsak a stalkerben lett volna ilyen. Na ott aztán lehet kutyagolni, ráadásul lassabban is.

Amit nagyon hiányoltam az npc-k, esetleges falvak stb, vagy egyezkedés, megkenhető határőrök. A csomópontokra visszatermelődő hadsereggel is az a baj, hogy alig megyek el pár métert visszafordulok és hopp kész az állomás. Mondjuk 1 napot várhatott volna hogy úgy reálisan addigra tűnik fel hogy innen kilőtték az embereket, na akkor külünk utánpótlást. Sok helyen meg ugye túl gyengék az ellenfelek- én meg túl szívós vagyok hozzájuk képest, amit máshol meg azzal kompenzálnak hogy túl sokan vannak.

Aki meg FC1 rajongó az játsszon a crysissel- az közelebb áll hozzá. Remélem azért nem lesz az FC3 körökre osztott stratégiai játék, vagy nem kanyarodik vissza az fc1/crysis színvonalú arcade marhaság felé, hanem kivétlesen folytatják a 2-ben megkezdett vonalat. (nekem egy kicsit olyan afrikai stalker feelingem volt).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Multitask Rigor
2009.11.27. 15:00
Stalkert sem szerettem, de hát egyszerű a képlet, játszok mással. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!