iPon Hírek

Far Cry 5, The Crew 2 és új Assassin's Creed idén

Dátum | 2017. 05. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A befektetőknek tartott éves tájékoztatóját követően a Ubisoft váratlanul lerántotta a leplet az egy éven belül érkező nagy címeiről. Érdekes, hogy ezt meglépte a kiadó mindössze pár héttel az E3 előtt, azonban információkat már nem közölt a játékokról, úgyhogy a tényleges bemutató mégiscsak az E3-as sajtókonferenciára marad majd. A sajtókonferencia dátumát is bejelentette a cég, ami június 12-én este 10-kor esedékes.
Szóval, a Ubisoft leszögezte, hogy a következő 12 hónapon belül megjelenik a Far Cry 5, a The Crew 2, az új Assassin's Creed, valamint az egy ideje már csúsztatgatott South Park-játék is. Az Assassin's Creedről már gyakorlatilag biztosan tudjuk, hogy Egyiptomban játszódik és Origins lesz az alcíme, az új Far Cryról azonban eddig csak olyan pletykák keringtek, hogy a jelen korban játszódik Montanában. A kiadó ezen kívül elárulta, hogy még idén érkezik egy új játékuk Nintendo Switch-re (ez valószínűleg a Rabbids lesz), és hogy a fentebb felsoroltakon kívül persze lesznek még megjelenéseik a következő 12 hónapban, melyek közül legalább egy játék teljesen új cím lesz. Nem lennénk meglepődve, ha erről az E3-as sajtókonferenciájuk szokásosnak mondható "ja, még egy dolog" részén rántanák le a leplet.
Eközben persze folyamatosan ott lebeg a vállalat felett felvásárlás lehetősége - elemzők úgy vélik, hogy a Vivendi még ebben az évben megszerezheti a többségi tulajdont a Ubisoftban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Kogeru
2017.05.17. 16:40
Csak a southpark érdekel, azt igazán kiadhatnák már, az első óta azt várom. Végigtoltam vagy 6x ugyanazzal a classal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!