iPon Hírek

Far Cry Primal - Hamarosan jön a Survivor mód

Dátum | 2016. 03. 31.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft közleményének értelmében a Far Cry Primal hamarosan egy minden korábbinál nagyobb kihívást jelentő opcióval fog bővülni. A bármelyik nehézségi fokozaton választható Survivor-módot választva garantáltan át fogjuk érezni, hogy milyen kemény és fáradtságos is volt a kőkorszaki vadászok élete. A legfontosabb változás, hogy a döntésünktől függően összesen egyszer, vagy kétszer halhatunk majd meg, utána kénytelenek leszünk előről kezdeni a játékot. Ezen kívül az újításnak szánt, megerőltető tevékenységektől csökkenő és kizárólag alvással visszatölthető szívósság-skálánkra is oda kell majd figyelnünk, mert ha el fog fogyni, lassabbak és gyengébbek leszünk. A mini-térkép használatát is elfeledhetjük majd, és a látótávolságunk is kisebb lesz a megszokottnál.
Mindezeken túl ajánlott lesz úgy útra kelnünk, hogy bármikor tábortüzet tudjunk gyújtani, mert Takkar nehezen fogja elviselni a csontig hatoló hideget. Az állatidomítás terén is komoly változások várhatóak. Hűséges baglyunkat nem leszünk képesek felderítéshez használni, az erősebb lények idomítása nehezedni fog, ha pedig az oldalunkon harcoló kardfogú tigrisünk, medvénk vagy más fajba tartozó segítőtársunk jobb létre szenderül majd, akkor hozzánk hasonlóan az örök vadászmezőkre fog költözni. Jó hír viszont, hogy a vadászösztöneink élesebbek lesznek, illetve hogy nagyságrendekkel kevesebb ellenséggel futhatunk majd össze, mint egyébként. Igaz, ők jóval nagyobb fenyegetést fognak jelenteni a megszokottnál. A játékmód április 12-én fog debütálni az összes platformon, mégpedig egy frissítés részeként, így semmit sem kell majd érte fizetni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Szefmester
2016.03.31. 18:11
Alapból így kellene kiadni a legtöbb játékot, vagy legalábbis választhatóként. A dead island széria üvölt ezért a módért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.04.01. 23:40
Addig is ott a Dying Light nightmare módja. Garantáltan kitéped a hajad tőle pár óra után
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!