iPon Hírek

F.E.A.R. 2: Project Origin digitálisan is megjelenik

Dátum | 2008. 10. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Warner Bros. Digital Distribution bejelentette, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment játéka, a F.E.A.R.2: Project Origin letölthető lesz digitálisan a játék boltokba kikerülésével egy időben. A nagy sikerű F.E.A.R. játék folytatása letölthető lesz majd Steam-ről, az IGN Entertainment digitális boltjából illetve a Direct2Drive-ról.

„Egyre több és több játékos használja ki a digitális letöltés lehetőségét” – nyilatkozta Thomas Gewecke a WB Digital Distribution elnöke. „A digitális elosztás jelentős részt vállal majd a játékiparban és mi nagyon örülünk, hogy partnerei lehetünk a Warner Bros. Interactive Entertainment-nek abban az erőfeszítésében, hogy a játékvásárlást még kényelmesebbé és rugalmasabbá tegye a felhasználók számára.”

A F.E.A.R.2 elérhető lesz majd PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Az Észak-Amerikai rajongók 2009 február 10.-én már megrohanhatják a boltokat vagy letölthetik, mi Európában szokás szerint várunk pár napot, február 13.-án látogat el hozzánk a mi szeretett Almánk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2008.10.28. 12:31
Azt meg tudod taperolni a kezeddel, ezt nem igazán, a digitális terjesztésnek ez a lényege. Ők spórolnak a lemezekkel, csomagolással és szállítással, cserébe Te is olcsóbban kaphatod meg a játékot, igaz nem lesz egy dobozod a polcra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2008.10.30. 15:23
Nem kell újra megvenned a játékot, sőt letöltened sem kell annyiszor. Ha már letépted semmi nem tart vissza attól, hogy kiírd DVD-re vagy a neked tetsző módon tárold valahol. A regisztrációt és netes fizetést követően pedig minden infot megadnak ami kell, cd-key stb. Sőt ha megvan a neved/jelszavad (amit ugye jó ha megtartasz a jövőbeni vásárlásokhoz) amivel regeztél valószínűleg ha mégis sikerült elveszíteni valahogy a játékot, simán letöltheted még egyszer/többször.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!