iPon Hírek

F.E.A.R. Online infók

Dátum | 2013. 08. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megérkeztek az első részletek az ingyenesen játszható online F.E.A.R. játékról. A horror FPS széria e változatát a koreai Inplay Interactive fejleszti.

A sajtókiadvány szerint feszültségekkel teli élményben lehet részünk, akár mint a F.E.A.R. különítmény nyomozója, akit azzal a feladattal bíztak meg, hogy fényt derítsen az Armacham Technology Corporation bűnös kísérleteire. Az akár, pedig azt jelenti, hogy... "A F.E.A.R. Onlineban nyílt háború alakul ki a F.E.A.R. katonák és az ATC biztonsági személyzet között, a játékosok pedig bármely oldalon elhelyezkedhetnek." ... beugorhattok az ellenség soraiba is. A fejlesztők ígérete szerint sok ismerős arccal is találkozhattok majd a korábbi játékokból, így például ott lesz Point Man és Michael Beckett is. A játékmódok között ott lesz a team deathmatch, demolition, Soul King (ez a harmadik részből lehet ismerős) és az Escape Mode. Az újak között üdvözölhetjük az Armored Front-ot, ebben irányítási pontok birtoklásáért megy a harc, úgy kell elképzelni mint a Call of Duty-s Domination módot. Minden csapatnak lesz egy mechája is, de csak egy. A F.E.A.R. Online-t az Aeria Games adja majd ki, megjelenési dátum egyelőre nincs.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. croix
2013.08.23. 11:42
Aeria Games -> iszonyatosan drága cash shop tele imba cuccokkal.
Maga a játék üdözletes, de értelmesebb host kellene alá. Gamigo-val talán kibékülnék, de se Aeria, de GameForge nem javasolt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!