iPon Hírek

Február 1-jén indul a Lidl Mobile

Dátum | 2012. 01. 18.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A kereskedelmi láncok egyre inkább szeretnének részei lenni a magyar közéletnek, erre pedig nincs jobb terület, mint egy ilyen szolgáltatás beindítása. Elsőként a Tesco jelentette be, hogy mobilszolgáltatót indít be, most pedig a Lidl ált elő ilyen tervekkel.


Csak úgy, mint a Tesco számára, a Lidlnek sem ismeretlen terep ez, mivel a német piacon jelen pillanatban is aktív résztvevő Lidl Mobile néven a Telefónicával karöltve. Ennek ellenére hazánkban vélhetően nem ilyen néven vállal majd szerepet, hanem Blue Mobile-ként tűnhet fel. Érdekes, hogy a Tesco sokkal korábban bejelentette a szolgáltatást, de mégis a Lidl fog hamarabb bemutatkozni, hiszen már február 1-vel elérhető lesz a boltokban, az ország összes áruháza értékesítési pontként szolgál majd, így csaknem 150 bolt kezdi meg két héten belül az előfizetői csomagok árusítását. A kiszivárgott információk szerint a termékpaletta alsó és közép kategóriát képviselő eszközöket tartalmaz majd, ezeket pedig kizárólag feltöltő-kártyás csomagokban lehet majd megvásárolni. Okostelefonok tekintetében tehát valószínűleg csak Androiddal találkozunk, esetleg badás készülékekre lehet kilátás, azt nem tudni, hogy saját márkanév alatt is készülnek-e valamilyen kiemelkedő árú készülékkel.

A Lidl a Magyar Telekom hálózatát használja majd, de lesz saját ügyfélszolgálata, a várható tarifacsomagokról egyelőre nem tudni semmit.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Benny
2012.01.18. 15:34
Remélem a digi is belép a mobilszolgáltatók közé. Nem ártana egy kis verseny. A Trémobilt meg úgy is utálom, jó lenne máshová menni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. polarx
2012.01.18. 16:20
Benny: miért utálod trét? még szerintem az árakat nézve messze ígyis a legjobbak.. htc wildfire s-t vettem 10e-ért két ünnep között. 3e-s havi díjjal ami fullra lebeszélhető és van benne 150mb net.. ugyan ez a teló hasonló díjcsomagba telenornál kb 30-40e.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. DemonDani
2012.01.18. 16:24
@polarx

alapjában véve én sem szeretem
DE
féláron vettem a Nexus S-em 60ért és itt van 600ért mobilnet
de amúgy telefonálás szempontjából nagyon vacak csomagok vannak szerintem (kártyás)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tompi
2012.01.18. 16:54
Igaziból édes mindegy. Nem lesz verseny amíg más hálózatán virtualizálják magukat. Mivel ki lesz adva az útjuk, hogy ezt lehet nyújtani, szeresd meg vagy haljál bele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. SzedresiN
2012.01.18. 18:15
Első lépésként egy valódi grafikust kellene megbízniuk, hogy az olcsó és dilettáns logójuk helyett profit és bizalomgerjesztőt készítsen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. jake88
2012.01.18. 18:24
Ha feltöltősen lesz olyan smart csomag ami 15ft/perc mindenhova akkor már megérni venni náluk kártyát végül is hangminőség olyan lesz mint T-mobilenál hisz azt használja.
Bár 15ft percdíj egy álom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim
2012.01.18. 19:13
Az lehet, hogy több résztvevő megjelenése a piacon nem árt a versenyszellem miatt. De nekem igenis árt, ha nyolcvanféle hálózat van, mert minél több van, annál több hálózatra terjednek a felhasználók, akár az ismerettségi körömömn belül is, és emiatt sokkal drágábban fogok telefonálni, mert sokkal több hívásom lesz hálózaton kívülre irányuló, így nagyobb percdíjas!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Dragon3k
2012.01.18. 19:52
Asagrim: ezért kell olyan csomag ahol minden hálózat ugyanannyiért hívható
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2012.01.18. 23:15
"Szerintem a suszter maradjon a kaptafánál."

Csak úgy, mint a Tesco számára, a Lidlnek sem ismeretlen terep ez, mivel a német piacon jelen pillanatban is aktív résztvevő Lidl Mobile néven a Telefónicával karöltve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!