iPon Hírek

Február végén jön a Shadowrun: Dragonfall

Dátum | 2014. 01. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Januárra vártuk a tavalyról átcsúszott második hivatalos Shadowrun Returns kalandot, de sajnos még egy hónapot ki kell húznunk a berlini vadászat kezdetéig, mivel csak február 27-én tálalja azt nekünk a Harebrained Schemes. Kárpótlásul kaptunk egy trailert és néhány screenshotot.
A fejlesztők elmondása szerint a csapat mindent megtett, hogy sikerüljön elérni a korábbi kitűzött dátumot, nyomták ezerrel a teszteket, de sajna maradt néhány javítanivaló, így inkább úgy gondolták, hogy befejezik rendesen, minthogy kiadják hamarabb. A Dragonfall természetesen ingyenes lesz az összes Kickstarteres támogatónak, mindenki másnak viszont 15 dollárba kerül, mivel a megjelenés utáni vásárlóknak nyomott áron adták az első kalandot, amit az eredeti terv szerint egyszerre akartak megjelentetni a Dragonfallal. Ha még emlékeztek korábbi híreinkre, akkor tudhatjátok, hogy az új környezet és sztori nem minden, ami a DLC-vel érkezik, hisz többek között átszabták a mentési rendszert (most már bármikor menthettek, pálya közben is), valamint kisebb javításokat is eszközöltek a visszajelzések alapján. Amennyiben még nem vágytok kifizetni 15 dollárt az új tartalomra, a javításokat akkor is megkapjátok, az 1.2-es tapasz egyszerre jön a kiegészítővel. További információk a hivatalos honlapon, Steam oldalhoz katt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Whysper
2014.01.28. 20:30
Ha lehetne Multiba tolni mint a Baldurs Gatet akkor ezzel tolhatnánk haverokkal délutánonként így inkább élőbe shadowrun!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Wh1sp3rFr0... Whysp...
2014.02.02. 17:07
Ami késik az mind kickstartelődik. Esetleg Shadowrun mmo...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!