iPon Hírek

Fehér színű PS3 az Egyesült Államokba

Dátum | 2008. 01. 23.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Miközben a Sony leállította a 20 és 60 GB-os modelleket Japánban, úgy látszik a vállalat új változatot szeretne az Egyesült Államokban piacra dobni.

Az Egyesült Államokban az FCC (Federal Communications Commission - Szövetségi Kommunikációs Bizottság) feladata a telekommunkációs elektronikai eszközök tesztelése, mielőtt azok piacra kerülnének. Az oldalon megtalálható a Sony iktatása, amiből tisztán látszik, hogy a fehér színű PlayStation 3 már kész az amerikai kiadásra.

Tesztasztalon a masina.
A CECHH01 modellszám a fő egységé, ami mutatja az ázsiai fehér PS3 modell kiadását is. A gép a 40GB-os modellre épít a képek alapján (2 USB csatlakozó pl.) és a Sixaxis kontrollerrel szállítják majd, nem a DualShock 3-al, így aki olyat szeretne annak még mindig marad az import.

Hivatalos kiadási időpont, vagy induló ár egyelőre nincs, de a pletykák szerint a bejelentés január 28-án fog megtörténni. Olyan híresztelések is szárnyra kaptak, miszerint a jelenleg piacon lévő 40 GB-os fekete PS3 árát lecsökkentik 299 dollárra, hogy előkészítsék a terepet az új 2008-as PlayStation 3 felhozatalnak, ám ezt érdemes erős fenntartásokkal kezelni, nem valószínű, hogy a Sony árat csökkentene a közeljövőben.


Visszatérve a tárgyra: nem ez az első alkalom, hogy fehér PS3-konzol kerül az Egyesült Államokban, ugyanis moddolt játékgépek kaphatók - persze borsos áron. Egy egyedi PS3 változatért nem restelltek 1200 dollárt elkérni az eBay-en.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!