iPon Hírek

Fejlesztés alatt a Dead Island

Dátum | 2009. 07. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Call of Juarez-t fejlesztő Techland megerősítette, hogy még mindig dolgozik a Dead Island nevezetű túlélő-horror játékán, amiről már majd egy éve nem hallhattunk semmit. "El tudom képzelni, hogy milyen türelmetlenül várhatják már az új Dead Island-el kapcsolatos híreket játékosaink" - nyilatkozta a G4TV-nek Blazej Krakowiak.


"Sajnálatos módon a játékot világszerte terjesztő kiadónkkal abban egyeztünk meg, hogy egyelőre nem szivárogtatunk ki semmit róla. Mindössze annyit árulhatunk el, hogy a játék fejlesztés alatt áll, nagyon jól halad és lesznek hozzá frissítések is, amelyek egyenesen a kiadótól jönnek majd."

Az érdekes az, hogy még azt sem árulták el, hogy ki ez a kiadó. A játékról eddig mindössze egy tech demo, néhány screenshot és egy trailer jelent meg.

                         


Jó hír viszont, hogy szinte mindenütt jó értékelést kapott a Call of Juarez folytatása, nálunk is egészséges 86%-ot ért el. Nemrég megtudhattuk azt is, hogy összesen 3 letölthető tartalom érkezik majd a játékhoz, melyek közül az első kettő multiplayer térképeket tartalmaz majd, a harmadikkal pedig a single tartalmat bővítik ki. Mindhárom darab tiszteletét teszi az összes elérhető platformon (PC, PS3, Xbox 360).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!