iPon Hírek

Fejlesztett hangzás a JVC-től

Dátum | 2007. 11. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Tegnap tette közhírré legújabb csúcstechnológiás fülhallgatójának megjelenését a JVC. AZ új, HA-FX300 nevezetű darab számos hangzásjavító szerkezeti elemet alkalmaz, köztük alumínium membránt, újfajta, kettős belső fémszerkezetet és alumínium burkolatot is.


Az alumínium membrán arról gondoskodik, hogy a magas frekvenciájú hangokat sokkalta pontosabban adja vissza a hangszóró a hagyományos, cellulóz vagy polimer-alapú membránoknál. A teljesítmény további fokozása érdekében a szerkezetet ellátták még a JVC új fejlesztésű Bi-METAL szerkezetével is, amely semlegesíti a rezgéseket és elejét veszi az energiaveszteségnek is, miáltal a teljes frekvenciatartományban javítja a hangzást.

Igyekeztek arról is gondoskodni, hogy minél kényelmesebb viseletet nyújtson a fülhallgató - így három méretben is kapható, a rugalmas anyaguk pedig nagyban alkalmazkodik minden fülhöz, miközben egyben hathatósan kizárják a külső hangokat és belőlük sem hallatszik kifelé szinte semmi.


A további újítások között találjuk még a rezonanciacsökkentő alumínium burkolatot, és az 1 méteres, súrlódási zajcsökkentő kábelben alkalmazott OFC-t (oxigénmentes réz), ami arról gondoskodik, hogy szinte semmi hang ne menjen veszendőben "útközben". A fülhallgató csatlakozója pedig az iPhone-nal is kompatibilis.

Fekete, vörös és bronz színváltozatokban kapható, és adnak hozzá egy praktikus hordozótáskát is. Külföldön már kaphatóak, $99,95 (kb. 17.600 Ft ellenében)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.15. 11:52
Tegnap tette közhírré legújabb csúcstechnológiás fülhallgatójának megjelenését a JVC. AZ új, HA-FX300 nevezetű darab számos hangzásjavító szerkezeti elemet alkalmaz, köztük ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!