iPon Hírek

Fejlesztő stúdiót indítanak a Miramax alapítói

Dátum | 2011. 03. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Weinstein Company, vagyis a Miramax alapítói - Bob és Harvey Weinstein és néhány veterán hollywoodi producer -, indítottak egy új videojáték ágazatot a cégen belül, jelentette a Gamasutra. A TWC Games közösen dolgozik majd fejlesztőkkel olyan filmes témákon, amiket a Dimension vagy a Weinstein hozott ki.

A testvérek létrehoztak egy produkciós céget, hogy segítsen kapcsolatot teremteni a kiadókkal, ennek elnöke Adam Boyes, aki korábban a Capcom US termékfejlesztési részlegének igazgatója volt.

"Ennyi digitális platformmal rengeteg lehetőségünk van, hogy szélesítsük a kínálatunkat vonzó, magas minőségű és költséghatékony videojátékokkal" - nyilatkozta Bob Weinstein. Mit is mondhatnánk, a költséghatékony szó kicsit riasztó a mondatban, de igyekszünk bizakodók lenni mindaddig amíg nem okoznak csalódást. Az elmúlt évek során láttunk már épp elég költséghatékony filmes feldolgozást...

Ezen kívül zászlójukra tűzték még a játékosok által generált tartalmak támogatását is, ez manapság nagyon népszerű. Konkrét projektet egyelőre nem említettek, de a Dimension nagyobb franchise-ai közt olyanok vannak, mint a Scream, Hellraiser, Piranha és a Halloween. Kíváncsian várjuk mi lesz az első játék, amivel előrukkolnak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Ipadnak
2011.03.28. 20:02
Jay and silent bob strike back... remélem lesz majomvezetgetős pálya is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ossyni
2011.03.28. 22:30
bár csinálhatnék egy Hellraiser játékot...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sturmtiger
2011.03.29. 00:53
Csinálhatsz max nem adhatod ki De hajrá nekem kell belőle egy példány fű alatt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Joga73
2011.03.29. 14:01
De aztán verje a Dead Space-t rendesen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!