iPon Hírek

Fejlesztői videósorozat indult a Hunt: Showdownhoz

Dátum | 2017. 08. 08.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Hunt: Horrors of the Gilded Age bejelentése 2014-ben volt és egyfajta Resident Evil 4-Left 4 Dead turmixot ígért 19. századi környezetben. A következő években azonban a Crytek anyagi problémákkal küszködött, az austini stúdiót bezárták, a Hunt pedig eltűnt a ködben. Idén aztán újra feltűnt, de már Hunt: Showdown néven és az idei E3-bemutató alapján nem is látszott rossznak. A most indított fejlesztői videósorozat első részében láthatjuk, milyen lett volna az eredeti verzió, amivel kapcsolatban főleg udvarias hümmögések hangzottak el annak idején. Mikor a Crytek austini stúdiója lehúzta a rolót, minden visszakerült a frankfurti központba, ahol a fejlesztők hónapokat töltöttek a játék tanulmányozásával, majd nehéz döntést hozva elhatározták, hogy elölről kezdik az egészet.
A videón a jelenlegi állapotot is megnézhetjük, ami illeszkedik az E3-infókhoz. Vadászok csapata üldöz egy démoni lényt egy lidérces mocsárban, elkapják, visszaküldik oda, ahonnan jött, aztán szépen hazamennek. Az egész persze nem ilyen egyszerű: a hatalmas pókokon, a zombikon és más rémségeken kívül rivális vadászok is a prédánkra hajtanak és nem riadnak vissza a piszkos módszerektől sem annak érdekében, hogy az övék legyen a zsákmány. Ahogy a felvételen elmagyarázzák, teljesen reális opció, hogy hátradőlve hagyjuk, hogy mások végezzék el a munka oroszlánrészét, aztán a végén rájuk támadunk, hogy megfosszuk őket a jutalomtól. A Hunt: Showdown megjelenési dátuma még nem ismert, de hivatalos oldal már van.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Str33twise
2017.08.08. 22:00
" ... Ahogy a felvételen elmagyarázzák, teljesen reális opció, hogy hátradőlve hagyjuk, hogy mások végezzék el a munka oroszlánrészét, aztán a végén rájuk támadunk, hogy megfosszuk őket a jutalomtól...."

Tehát ismét egy játék, ami a szarházivá-nevelést próbálja meg eladni, mint játéktechnikai variáció / "fícsör!!!" ... Utána meg csak hümmög mindenki való életben, hogy "milyenek is az emberek"! Ejha!...

Megj.: Kíváncsi lennék, ha ezt "élőben" kellene pattanásos szobacirkáló ödönkééknek előadni, ahol nem lehet az internet mögé bújni, a fogkiverős szájba-kakilás elől, akkor vajon mennyire volna számukra "opció" a recycling-matador szintű szintű zsákmányszerzés...

Gusztustalan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!