iPon Hírek

Fejlett kódoló rack

Dátum | 2008. 01. 11.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

A BTC "Only You"-ja egy teljes mértékben hardver alapú, "menet közbeni" adatkódoló rendszer. Az adatátvitel sebességét a kódolás egyáltalán nem befolyásolja, az ugyanolyan gyorsan zajlik, mint egy hagyományos rack esetében. Ami pedig magát a kódolást illeti, a rendszer neve magáért beszél: "Only You" - vagyis csak Te, a felhasználó férhetsz hozzá, miután egy háromszoros adatvédelmi ellenőrzés útján meggyőzted róla a rendszert, hogy Te valóban Te vagy. A rendszer természetesen a biztonsági technológiák és védelmi algoritmusok "krémjével" dolgozik.

A Windows Vista is rendelkezik ugyan beépített HDD kódolórendszerrel belső vincseszterek esetén, a külsőket nem tudja ugyanígy védeni - ez a hiányosság tehát egy újabb lehetőség, ahol az Only You képbe kerülhet, ami természetesen akkor is garantálja az adatok bizonságát, ha netán elveszítjük, vagy ha ellopják tőlünk, köszönhetően a fejlett azonosító- és jelszóvédelmi rendszernek.

Az USB-s Only You 2.5-es vincsesztereket támogat, méreteit tekintve 126x79x16,5 mm-es és 108 grammot nyom - és a külcsínre sem lehet sok panasz, mivel az alumínium-váza is kellőképpen elegáns.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.30. 00:30
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!