iPon Hírek

Fejlett mobil rack

Dátum | 2007. 08. 16.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

A ThermalTake legújabb adaléka a MAX4 vonalhoz: a Max4 HDD rack könnyen beilleszthető bármilyen 5.25”-ös meghajtórekeszbe és kompatibilis a legtöbb SATA merevlemezzel, 3Gbp/s sebességig. A szabadalmaztatott tervezésű csatlakozók hathatósan elősegítik a HDD-SATA csatolást, akár 50.000 szétkapcsolásra növelve így az eszköz élettartamát - amihez hozzájárul még az ügyes kimozdító-mechanizmus is, gondoskodva a lehető legsimább és legfinomabb kivételről és beillesztésről.

Az elülső panel szellőzőnyílásait is úgy tervezték, hogy a kellően hűvös hőmérsékletről gondoskodva maximalizálhassa a merevlemez élettartamát és fenntarthassa annak csúcsteljesítményét folyamatos használat esetén is. Ventillátor hiányában csökkenti a zajszintet is, a LEDek pedig természetszerűen jelzik a lemez állapotát és áramellátását. További kellemes adalék az is, hogy az elegáns formatervezésnek köszönhetően a Max4 HDD rack minden féle és fajta házban jól mutat. De gondoltak még az adatvédelemre is - nevezetesen egy lopásgátló zár formájában.

Teljesítménye, biztonságossága és mindenhova tökéletesen beilleszkedő formatervezése révén a Max4 series 3.5” mobil rack kiváló választás gyakorlatilag bármilyen számítógéphez.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. amazing
2007.08.16. 12:17
vissza a hírhez

A ThermalTake legújabb adaléka a MAX4 vonalhoz: a Max4 HDD rack könnyen beilleszthető bármilyen 5.25”-ös meghajtórekeszbe és kompatibilis a legtöbb SATA merevlemezzel, 3Gbp/s sebességig. ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2007.08.18. 01:51
Jó kérdés, még nem tudunk róla, de ahogy valamelyik partnerünknél megjelenik, itt is kapható lesz. Remélhetőleg minnél hamarabb és akkor árat is tudunk mondani, külföldiekből nehéz kiindulni, mire idér megváltozik ezerszer
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!