iPon Hírek

Fél éves a Rift

Dátum | 2011. 08. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Fél éves lett a Rift. Manapság nem sok előfizetős mmo mondhatja el magáról, hogy egészségben megélte ezt a szép kort, ezért a készítők is úgy gondolták, hogy ez jó alkalom az ünneplésre: feltalálták a félszülinap kifejezést, és nekiláttak, hogy ajándékokkal kedveskedjenek nekünk.

Augusztus 25-től 31-ig előfizetőként különböző játékbeli bónuszokat kapunk: extra xp, guild xp, planarite, pvps-s prestige és favour vár ránk, és a raides és instás tokenekből is több csörren majd erszényünkben, az esemény végén pedig meglepetés ajándék érkezik.

Több különböző versenyen is részt vehetünk, melyek nyereményei között értékes hardware-ek és fél éves előfizetés szerepelnek. A Trionnál teljes jogú EU-tagországnak számít kis hazánk is, úgyhogy Riftesek, hajrá! A részletekről itt olvashattok.

Aki nem előfizető, az sem marad hoppon: ez alatt a hét alatt a játék 50% kedvezménnyel vásárolható meg, és ingyenesen játszható.

Ha Sanctumban vagy Meridianban jártok, ne felejtsétek el megkeresni a tortát a "No lie!" acsiért.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. noPublicFG
2011.08.27. 20:42
A rift az egy jó játék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Beatmad
2011.08.27. 22:02
Jól sikerült mmo, nem gondoltam volna hogy így befut a wow mellett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. djdanee
2011.08.27. 22:31
Kipróbáltam level 15ig az ingyenes lehetőséggel. Azt nem tudom mennyire befutott, nekem tetszett. Igazából ami feltűnt, hogy majdnem egy Wow 2. Jobb grafika, teljesen más világ/karakterek viszont maga a játékmenet, menü, irányítás, spellek, fejlődés minden mint a Wowban csak picit másképp adott esetben. Tehát tényleg nem rossz, viszont sokak pont ezért "fikázzák" mert egy elég nagy CTRL+C CTRL+V a wowról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. KaiotEch
2011.08.28. 08:00
Én WoW-os vagyok inkább hiába nem játszom mostanában már, de ez a játék nekem nagyon nem jött be. Semmi sem tetszik benne, olyan gagyi mint az Aion, és tudjuk mind2ről, hogy wow koppintás, az utóbbiban van még egy kis Lineage is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Beatmad
2011.08.28. 12:44
ugyanúgy a wow is egy nagy koppintás, következő patch-be pl. az öltöztetést veszik át a riftből, na bumm, tökmindegy, rég erről szól már a játékipar, hogy egymástól veszik át az ötleteket... én már annyit wowoztam hogy elegem lett belőle, meguntam a világot, a kasztokat, az egészet, nem mondom, hogy rosz de unalmas.
Itt kapok egy új világot, új kasztokat, új kombinációs lehetőségeket, szebb grafikát, na meg dinamikusabb az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. necropedo
2011.08.28. 22:24
Nekem maga az univerzum ami nem fogott meg a WoW-ban azzal a rajzstílussal... Hát nekem ahogy volt leves. Egyetlen kaszt volt ami számomra akkor még egyedi volt és tudtam akár szerepjátékosan igazodni az a Warlock volt.

Ebben a szempontban veri agyon nálam akár az Age of Reckoning féle Warhammer, akár a Dark Millenium féle Warhammer 40.000...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sr4c
2011.08.29. 16:58
Low lvl en tényleg WoW koppintásnak tűnik végén már más. (legalábbis startnál így nézett ki, most már nem tudom) , de hogy Aion nemáár
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. asdsa
2011.08.31. 00:55
a Crysist is a wowról koppintották én tudom. jácotam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!