iPon Hírek

Félelmetes Acer Predator

Dátum | 2008. 05. 22.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

Félelmetes kinézetű számítógépet dobott piacra az Acer, a Predatort-t, amivel a vállalat elsősorban a játékosokat szeretné megcélozni.

A külső mellett a belsőre is adtak a tervezők: az NVIDIA 780i lapkakészletű alaplapra akár egy tuningolt négymagos Core 2 Extreme processzort is rakhatunk, mellé pedig akár 8 GB 800 vagy 1066 MHz-es DDR2-memóriát ad a gyártó. A grafikus megjelenítésről alapfelszereltség esetén két darab NVIDIA GeForce 8800 GT gondoskodik SLI működésben, a csúcsváltozatok esetén pedig kettő vagy három darab 9800 GTX grafikus kártya kapott helyet a gépben. Igen, három darab.


Két darab 5,25-hüvelykes meghajtónak van hely, amibe tetszés szerint pakolhatunk DVD, Blu-ray vagy HD DVD meghajtót. Merevlemezből négy darabot képes fogadni a Predator SATA hot-swappable interfészen keresztül RAID-támogatással. Választhatunk még a gép mellé Logitech G11 billentyűzetet és G5 egeret vagy akár Acer kijelzőt, hangszórót és távirányítót is.

A várható árról még nem tudunk információt szolgálni, de fel kell készülni hogy nem hétköznapi árcédulával fog rendelkezni a Predator. Végezetül pedig pár kép a monstrumról:Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. renatok
2008.05.22. 12:32
anyád
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!