iPon Hírek

Félretették a Stargate MMO-t

Dátum | 2009. 12. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Úgy fest, hogy a már jó ideje készülő Stargate Worlds fejlesztésében tartanak egy "kis" szünetet, és inkább egy shootert hoznak ki helyette Stargate Resistance címen. A hivatalos honlap alapján a játék egy TPS lesz, melynek az online multi lesz a fókuszában.


Nyílván senki nem lepődik meg azon, hogy a két szembenálló frakciója a játéknak a CSK csapatok és a galaxist irányító Goa'uld Rendszerurak. Mindkét félnek 3-3 játszható kasztja lesz. Az előbbieknek Katona, Kommandós és SGC tudós, utóbbiaknak pedig Goa'uld, Jaffa és Ash'rak bérgyilkos.

A Stargate Resistance PC exkluzív lesz, a mögötte álló csapat pedig pontosan ugyanaz mint akik az MMO-n is dolgoztak, a fejlesztő a Cheyenne Mountain Entertainment, a kiadó pedig a FireSky. Minden bizonnyal azért nem hallani túl sokat az MMO-ról, mert már egy ideje ezen ügyködnek, a játék ugyanis 2010 első negyedévére van betervezve, már a polírozási fázisban tart... Elmondásuk szerint csinálgatják az SGW-t is, csak nem akkora gőzzel, mint a shootert.

Valószínűleg azért jött az SGR ötlete, hogy egy kis anyagi biztonságot adjon az SGW-nek. Hát, mi drukkolunk... Amennyi finanszírozási gondjuk volt eddig, ha ez nem jön be nekik, akkor temethetjük a projektet.

"Soha nem hazudtunk nektek a körülményeinkről. Sokszor csendben maradtunk, míg a kritikusaink kiélvezték a helyzetet a mi kárunkra. Úgy döntöttünk, hogy inkább nem szólunk semmit ez alatt az idő alatt, mert őszintén szólva, legtöbbször mi magunk se tudtuk, hogy mi lesz holnap vagy akár a következő órában... Mint csapat, nem nyilatkoztunk, amíg mi magunk nem tudtunk biztosat."

No, de hogy megpróbáljuk pozitívan bevezetni az új shootert: "Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogjátok a Resistance pörgős akcióját, amíg mi tovább dolgozunk az SGW kiadásán."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Mav063
2009.12.10. 20:58
szegény srácok, kíváncsi leszek mikor lesz ebből mmo.. kár lenne egy stargate mmorpg-t kihagyni, mert alap jó sztori csak jól kell kivitelezni, amit pénz nélkül nem lehet. a fejlesztők se a szeretetszolgálat tagjai, hogy "éhbérért" maximumot teljesítsék. remélem a shooter is jó lesz és majd az mmo is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ange[L]^
2009.12.11. 08:52
húúúúúúú már nagyon várommmmm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. stanmart
2009.12.11. 19:26
MMO helyett TPS? Na, ez tiszta jó hír. Így biztos kipróbálom. Mondjuk azt sajnálom h Third Person. Egy jó kis SG FPS-nek sokkal jobban örülnék...

Amúgy Star Trek Online helyett is jöhetne valami The Fallen szerű TPS, vagy ami még jobb lenne, egy Bridge Commander folytatás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ange[L]^
2009.12.12. 08:56
stanmart Szívemből szóltál Teljesen egyet értek veled
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!