iPon Hírek

Feltámad a Shadow Warrior

Dátum | 2013. 05. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Hard Reset fejlesztői egy új Shadow Warrior játékon munkálkodnak a Hotline Miami kiadójának, vagyis a Devolver Digitalnak. Egyelőre nem sokat tudni a projektről, de a hivatalos Facebook oldal szerint "totálisan újragondolják a Shadow Warriort". Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy nem folytatás, hanem újraindítás készül.

Az eredeti 1997-ben jelent meg PC-re, készítője pedig nem más volt, mint a Duke Nukem 3D-ért felelős 3D Realms. Az új Shadow Warrior még nem tudni milyen platformokra érkezik, de annak alapján, hogy a Hard Reset és az első SW játék is PC exkluzív volt, a legtöbben arra tippelnek, hogy ez is az lesz. A bejelentést megelőzően a Devolver rámutatott a Steam Greenlighton egy bizonyos Blade Analyzer Pro létezésére, amit a "Zilla Enterprise" készített. A Zilla nem más, mint a rosszakaratú konglomerátum az első Shadow Warrior játékból. A GameFront további infókat talált a ShadowWarrior.com le nem zárt FTP oldalán keresgélve, többek között a játék logójára is rábukkantak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Zelbacsi
2013.05.10. 13:00
Nincs azon mit újragondolni, úgy volt zseniális az a játék régen, ahogy volt. A maga béna B-kategóriás filmeket idéző poénjaival, a változatos és kreatív pályáival, a csak és kizárólag ebben a játékban létező fogazott hátuljú katana-szerűséggel, amivel öröm volt szabdalni a bénább ellenfeleket, a szuper hangulatával. Gyakorlatilag a Duke Nukem 3D továbbfejlesztése volt, csak egy nindzsával a főszerepben! (Aki persze nem igazi, hanem "hollywoodi típusú" nindzsa volt, böhöm karddal és atomrakétával! ) Inkább folytatni kéne, mint újragondolni, lehet, hogy a folytatásától a Duke Nukem Forever vette el a kedvüket?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pdx06
2013.05.10. 13:17
Ez hatalmas hír!! Imádtam! Már csak egy Redneck Rampage kéne mellé
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY
2013.05.10. 13:24
"Stand by, 3,2,1, All Systems Ready"
http://www.youtube.com/watch?v=Wve94AlQCGw

Kíváncsi leszek hogy mit hoznak össze!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Squall85
2013.05.10. 13:56
EZ KOMOLY! Megbizseregtem, bekönnyeztem, beszűkült a pupillám, ahogy a főcímet olvastam. Ha ez komoly, megeszem a kalapom! Imádtam a játékot!!! Nagyon remélem, hogy méltő újra gondolást fognak készíteni, nagyon szívesen segítenék az ötletelésben. A humort mindenképp meg kell tartaniuk. Fontos elem, hogy Lo Wang egy sztereotíp ázsiai, se nem japán, se nem kínai. És nem szabad félniük, hogy a humora mennyire politikailag korrekt. Az imáim meghallgatásra leltek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lackoo1111
2013.05.10. 16:12
http://www.gog.com/gamecard/shadow_warrior_complete
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!