iPon Hírek

Feltörték a Heroes of Newerth weboldalát

Dátum | 2012. 12. 17.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Feltörték a Heroes of Newerth honlapját. Az S2 Games által fejlesztett darabot a Warcraft III: Frozen Throne egyik pályája, a Defense of the Ancients inspirálta, eredetileg 2010-ben jelent meg, aztán egy év múlva, 2011-ben ingyenessé vált.

Az üzemeltetők ilyenkor általában azt tanácsolják, hogy mindenki változtassa meg a jelszavát, de a hivatalos fórumon nemrég azt írták, hogy mindenki változtassa meg azokat a jelszavait, amelyek egyeznek a HoN jelszóval, de magához a HoN jelszóhoz ne nyúljon. Ezek szerint úgy tűnik, még ők sem tudják, pontosan mi a helyzet, ráadásul a honlap az eset miatt jelenleg épp karbantartás alatt áll.

A fórumon korábban közzétett nyilatkozat arra is felhívta a figyelmet, hogy mindenki hagyjon figyelmen kívül minden olyan közleményt, amely nem hivatalos forrásból származik, tehát nem a játékon belülről jön. A felmerülő kérdéseket a közösségi manager egyelőre Twitteren keresztül próbálja megválaszolni.


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Shinjiii
2012.12.17. 15:52
És miért ez a játék érdemelte ezt meg? Miért nem az EA, vagy a haverjai?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Tapir_606
2012.12.17. 16:38
ez egy tökéletesen fölösleges kérdés volt

nem azt szokták feltörni ami, megérdemli, és ugyanugy törik a többi cég weboldalait, játékait, havonta olvasol ilyen cikkeket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!