iPon Hírek

Felturbózott Linkstation Mini a Buffalo-tól

Dátum | 2009. 11. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Buffalo mérnökei néhány módosítást végeztek a vállalat Linkstation Mini névre keresztelt hálózati adattároló rendszereinél (NAS - Network Attached Storage) annak érdekében, hogy a felhasználók még gyorsabban és még zökkenőmentesebben férhessenek hozzá a készüléken tárolt adataikhoz.


Az új LinkStation Mini termékcsaládnál a siker érdekében új processzort alkalmaztak, amely a fenti szempontoknak maradéktalanul megfelel, azaz gyorsabb adathozzáférést biztosít. A kompaktnak mondható termékcsalád tagjai 40 x 82 x 135 mm-es méretekkel büszkélkednek és fekete vagy fehér színben érhetőek el. Az újdonságok belsejében elhelyezett processzor passzív hűtést kapott, így a termék csendben működik. A LinkStation Mini NAS egy USB 2.0-s és egy Gigabites Ethernet csatlakozót kínál a felhasználók számára és rendelkezik DLNA, valamint Time Machine támogatással. Előbbi a multimédiás tartalmak lejátszását, míg utóbbi az Apple rendszerek hálózati adatmentését hivatott elősegíteni.


A frissített LinkStation Mini termékcsalád háromféle adattároló kapacitással lesz elérhető: az 500 GB-os merevlemezzel szerelt változatért 290 dollárt, az 1 TB-os HDD-t tartalmazó egységért 464 dollárt, míg a 240 GB-os SSD-vel ellátott modellért 1163 dollárt kér majd el a vállalat. A három újdonság november elején kerülhet a boltok polcaira.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. mtrx220
2009.11.02. 14:18
gusztustalanul drágák a nas-ok még mindig. persze elég jók
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!