iPon Hírek

Felvásárlással bővíti kínálatát a Corsair

Dátum | 2012. 08. 15.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

A Corsair, aki a PC piacon SSD meghajtóiról, tápegységeiről, memóriamoduljairól és folyadékhűtő rendszereiről egyaránt ismert, most egy felvásárlás segítségével próbálja erősíteni játékosoknak szánt perifériáinak kínálatát. A felvásárlás célpontjában a Raptor Gaming bizonyos eszközei állnak – a cégnek Németországban, egészen pontosan Heinsberg-ben van a székhelye. A 2004-ben alapított vállalat játékosok számára kínál különböző perifériákat és kiegészítőket. A Raptor Gaming Németországban, az európai videojáték piac legjelentősebb területén komoly üzleti jelenléttel bír, ugyanis termékei több neves áruházlánc kínálatában is jelen vannak.


Hogy mégis miért van szüksége a Corsair-nek a Raptor Gaming termékpalettájára? Azért, mert a cég a Raptor Gaming termékeivel szeretné bővíteni kínálatát annak érdekében, hogy a játékosok számára még ütőképesebb kiegészítőt kínálhasson. A felvásárlást követően a Raptor Gaming teljes termékportfóliója – amely billentyűzetekből, egerekből, fejhallgatókból és különböző kiegészítőkből áll – egy külön termékcsoportba kerül a Corsair-nél, mert a Vengeance sorozatú megoldások is a piacon maradnak. A minél zökkenőmentesebb átállás végrehajtásában a Raptor Gaming elnök-vezérigazgatója, Dirk Schunk és ügyvezető igazgatója, Heinz-Dieter Ludwig is segítséget nyújt majd.

A tranzakcióval kapcsolatban egyéb részletek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Qouzey
2012.08.15. 19:39
Érdekes, biztos könnyebb felvásárolni másokat mint kifejleszteni a technológiát. Nekem kissé úgy tűnik hogy a Corsair lejjebb adott a minőségből, de a pénzt elkérik a hajós matrica miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim Qouze...
2012.08.15. 20:00
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy terjeszkednek lefele is, átlagfelhasználóknak is költséghatékony megoldást kínálva, ami azonban még mindig túl drága a hajós matrica miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Qouzey Asagr...
2012.08.15. 20:16
Jól mondod.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!