iPon Hírek

Felvásárolja az OCZ az Indilinxet

Dátum | 2011. 03. 17.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

A dél-koreai illetőségű Indilinx fő profilját az SSD-vezérlők alkotják, az OCZ pedig már 2008 óta használja is a termékeiket - amelyekkel a jelek szerint olyannyira elégedettek, hogy most teljesen birtokukba kívánják venni a gyártójukat.

Az OCZ közleménye szerint az egyesülés révén kiterjeszthetnék a befolyásukat a beágyazott, a hibrid, valamint az ipari tárolóegységek piacára is. Ugyanakkor nem korlátozzák az Indilinx eddigi tevékenységét sem, akik így továbbra is elláthatják majd a termékeikkel a többi SSD-gyártót is - és az OCZ is töretlenül vásárol vezérlőket másoktól ezután is (így pl. a SandForce-tól).

A megállapodás révén az OCZ értelemszerűen hozzájut az Indilinx mintegy 20 már bejegyzett, valamint néhány még elbírálás alatt álló szabadalmához is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. jozsefm
2011.03.17. 09:14
Akkor az Intel után ők is teljesen saját maguk tudnak komplett SSD-t gyártani és jelem lenni a piacon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MaximumGam...
2011.03.17. 09:49
Nemsemmi ez ügyes és más cég ötlete fog az ö nevükön futni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jozsefm
2011.03.17. 11:00
Ugyanakkor nem korlátozzák az Indilinx eddigi tevékenységét sem, akik így továbbra is elláthatják majd a termékeikkel a többi SSD-gyártót is
Az Indilinx név marad továbbra is én ugy értlmezem ,és a leirásokban is az fog szerepelni , mint eddig hogy vezérlő...Indilinx
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noPublicFG
2011.03.17. 14:33
Az egész hírekben csak az utolsó mondat a lényeg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!