iPon Hírek

Fémbillentyűk cinkötvözetből a Thermaltake-től

Dátum | 2014. 07. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Thermaltake gamer részlegeként működő Tt eSPORTS illetékesei meglehetősen furcsa kiegészítőket mutattak be, amelyek nem mások, mint mechanikus billentyűzethez való billentyűcsomagok. A négyféle csomagban különböző billentyűk találhatóak, amelyek mindannyian cinkötvözetből készültek.
Az igényes billentyűcsomagok a METALCAPS sorozatba tartoznak. Az egyes, cinkötvözetből készített billentyűk anodizált, UV bevonattal ellátott felülettel rendelkeznek, így hosszabb használatot követően is megőrzik gyári fényüket. A METALCAPS sorozat billentyűi a kereszt alakú törzzsel ellátott mechanikus billentyűzetekhez passzolnak, azaz gond nélkül használhatóak Cherry MX mechanikával ellátott billentyűzetekkel, plusz a Thermaltake saját, Tt eSPORTS sorozatú mechanikus billentyűzeteivel is kompatibilisek. A termékekkel régi, megunt billentyűzetünk megjelenését alaposan feldobhatjuk, de a cinkötvözetből készített újdonságok akkor is jól jöhetnek, ha a műanyag billentyűk esetleg elkoptak volna a sok billentyűzethasználattól.
A kínálatban összesen négy csomag lapul. Az elsőben a W, A, S, D és ESC billentyűk (EA-MTC-AKCSIL-WA), a másodikban a nyílbillentyűk és az ESC gomb (EA-MTC-AKCSIL-AR), a harmadikban pedig a Q, W, E, R és ESC billentyűk találhatóak (EA-MTC-AKCSIL-QW). A felsorolt csomagok egyenként 19,99 dollárért lesznek kaphatóak.
A negyedik csomagban – amely EA-MTC-AKCSIL-37 termékkóddal bír – összesen 38 különböző billentyű lapul, amelyek között a nyílbillentyűk, a betűbillentyűk és néhány egyéb billentyű is jelen van, ahogy az a fenti képen is látható. Ez a szett 69,99 dollárba kerül.
A METALCAPS csomagok elsőként az Amerikai Egyesült Államok, Tajvan és Németország területén válnak elérhetővé, méghozzá július folyamán. Arról egyelőre nincs hír, hogy az új csomagok Magyarországon mikor lesznek kaphatóak, illetve az sem derült ki, idehaza pontosan mennyibe kerülnek majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Resike
2014.07.08. 11:51
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő után cseszi szét az inakat az ujjaidban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.07.08. 11:57
Nem hinném, hogy bármi bajod lenne a gomboktól. De az hogy 5db gombért 20 dollárt fizessek az számomra nevetséges veszek annyiért már egy billentyűzetet...sőt..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. beeboy83
2014.07.08. 12:10
Élő szövet a fém vázon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Smooth44
2014.07.08. 14:52
És hol vannak a "fém gomb? majd lefagy az ujjad télen" postok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. _DiEGO_
2014.07.08. 18:10
Aztán majd jönnek a fémhatású olcsóbb billentyűzetek kora

Smooth44

Ejjnye - bejnye , hát hol a fantáziád ? Hááát majd USB porton kap fűtést akkor 5V -ról ... Vagy netán ha kiforr a fullos vízhűtéses rendszer akkor egy vékony flexibilis csővel vízfűtést is akár
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2014.07.08. 20:13
Ezeket mar vagy egy eve arolja az OCUK,raadasul sajat brandkent.
Mondjuk ok nem jottek azzal,hogy cink,arany,higany,stb,csak egyszeruen fem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pdx06
2014.07.08. 20:42
Ez se lesz sikertörténelem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!