iPon Hírek

Fény derült az LG G6 csúcsmodell árára

Dátum | 2017. 03. 08.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Mobile World Congressen az egyik legnagyobb bejelentést az LG tette az új generációs G-modell leleplezésével. Az LG G6 képességeiről szinte mindent megtudhatott a nagyérdemű a rendezvényen, az árazásról viszont csak most lehet hallani. Lássuk, mennyibe kerülhet majd az dél-koreaiak új reménysége. Az LG G6 először egy szomszédos, romániai kereskedés kínálatában bukkant fel 3200 lejes áron, ami átszámítva nagyjából 700 eurós összegnek felel meg. És ez nagyjából egybe vág azzal a hírrel, hogy a vállalat hazájában, Dél-Koreában 750 dollár környékére várják. Az LG általában ezt az ársávot szokta célba venni a felsőkategóriás készülékeivel, szóval nem okoz meglepetést a G6 ajánlott fogyasztói ára. Valószínűleg a nagy gyártók közül az LG fogja a legolcsóbban szállítani a csúcsmodelljét, szóval előre láthatólag jó ajánlatnak nézünk elébe a közvetlen riválisokkal szemben. A Samsung, a Sony, a HTC és a többiek is meredekebb végfelhasználói árat szabhatnak a gépeiknek.
Az LG flottáját vezető zászlóshajó persze most nehéz helyzetben is van a többiekkel szemben. Valószínűleg a legtöbb idei csúcsmodellt már a Snapdragon 835 központi chip köré fogják építeni a gyártók, az LG viszont egy pillanattal sem szeretett volna tovább várni az indokoltnál, éppen ezért úgy határozott, hogy a tavalyi Snapdragon 821 lapkát küldi ismét bevetésre 4 GB-nyi rendszermemóriával megtámogatva. A hétköznapos használat során valószínűleg az emberek nem fognak sokat észrevenni abból, hogy az S835-ről lemondott az LG, ám ez akkor is azt jelenti, hogy azért egy fokkal a jövőben érkező „kollégái” alá kell besorolnia a G6-nak. A készülékről részletesebben a bejelentésének hírében olvashatnak az érdeklődők. A megjelenés időpontjáról korábban is esett már szó, de erre vonatkozóan is van friss információnk. A G6 okostelefon elsőként Dél-Koreában kerülhet a boltok polcaira, a rajtja március 10-én esedékes, majd az ezt követő hetekben szélesebb körben is elérhetővé válhat. A legfrissebb hírek pedig arról szólnak, hogy az Egyesült Államokban a T-Mobile szolgáltató kínálatában április 7-én fog debütálni – előre láthatólag a tengerentúlon 700 dolláros ajánlott fogyasztói ár kísérheti.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. pocla
2017.03.08. 16:19
Szerintem az átlag felhasználót a kinézet jobban érdekli mint a chip. Facebook megy 90%ba úgyis arra mit számít az a kis GHz emelkedés :D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. pdx06
2017.03.08. 17:49
Átlag felhasználót a telefonálás, sms, gps és net érdekli. Meg hogy elférjen normálisan a szűk farmerzsebben. Az "átlagon felüli" felhasználókat pedig minden érdekli csak a telefon nem, az azért van hogy villogjunk vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Cathaya
2017.03.08. 18:53
Nem haragudnék meg ha megdobnának vele de annyit nem adnék egy telefonért sem, elejtem, ellopják, vagy elhagyom és egy kisebb vagyon. A fiamnak van egy G5 az sem eldobandó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ebegab92
2017.03.09. 09:26
Ennyit arról, hogy olcsóbb lesz a gyengébb DAC-os európai verzió a dél-koreaihoz...Szép és jó a hype a G6 körül, de ott tartunk, hogy G4-re talán 2017Q3-ra lesz Android 7.x (Eredetileg nem akarták az új verziót kidobni)...Addigra már Android O is lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!