iPon Hírek

Fényes jövő áll az Uncharted széria előtt

Dátum | 2009. 09. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Uncharted 2: Among Thieves egy kicsit hamarabb, várhatóan október 16-án landol a boltok polcain. Az újabb kiemelkedőnek ígérkező PS3 exkluzív cím korábban október 23-ára volt ígérve.

A Naugty Dog kreatív direktora, Amy Hennig szerint a szériában megvan a potenciál, hogy még hosszú-hosszú ideig fusson az Among Thieves után is. Az epizód végén nem jutunk majd mindent lezáró konklúzióhoz, így ott lesz a pálya a folytatásnak. "Várakozásaink szerint az Uncharted olyan hosszú életű franchise lesz, amely addig futhat majd, ameddig az emberek akarják." Minden rész egy teljesen különálló történetet foglal magába, így nem kell az előző résszel játszanunk ahhoz, hogy nekiessünk az újnak.

"Drakenek rengeteg kalandban lesz még része, hál' Istennek."

Az Uncharted: Drake's Fortune még 2007 végén jelent meg. A játékot mind a kritikusok, mind pedig a PS3 játékosok igen jól fogadták. A Nougty Dog receptje a sikeres játékhoz egy kissé különbözik a Blizzardétól (menedzserek minden sarokban): "szervezett káosz", mindenki, még a társalapítók is rendesen kiveszik a részüket a munkából, míg a játék kész nem lesz...

Co-op gameplay:
                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Zoe01
2009.09.23. 22:04
lhatvani: Ugyanez...

Már alig várom október 16-át.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!