iPon Hírek

Fényképeken pózol a 10 colos PlayBook

Dátum | 2012. 08. 05.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A BlackBerry PlayBook kapcsán már korábban is felmerült a nagyobb, 10 hüvelyk körüli megjelenítővel szerelt variáns lehetősége, most viszont nagyon úgy fest, hogy a terv az elmúlt hónapok során tényleg megvalósult.

A RIM vélhetően be szerette volna vetni a nagyobb PlayBookot is, viszont a 7 colos sajnos nagyon gyengén szerepelt, és ennek okán állították le a projektet. A jelek szerint azonban talán nem vetették el örökre az ötletet, hiszen a napokban friss képeket közölt róla a vietnámi Tinhte hírblog. A nagyra nőtt PlayBook a hamarosan debütáló PlayBook 4G társaságában került lencsevégre.


A nagytestvér pontos kijelzőmérete nem ismert, de arányaiban nagyon hasonlít az Apple iPad-ére. A képarány itt is 4:3 és valószínűleg az átlója is 9.7 col lehet. A készülék érdekessége, hogy rendelkezik SIM kártya fogadására alkalmas kártyahellyel. A telep ezúttal 7250 mAh-s kapacitással rendelkezik. A hardveres képességeit részletesebben nem közölték, de talán ezen nem is változtattak a Research in Motion mérnökei, így a két eltérő méretű PlayBook a kijelző, és az akkumulátor teljesítményén kívül másban nem különbözik. A vietnámi blogger elmondása szerint, még a vastagságuk is azonos.


A 10 colos PlayBookot nem tudni, hogy látjuk-e kereskedelmi fogalomba valaha, de úgy tűnik, hogy készen áll a bevetésre, ha a vezetőség meggondolná magát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. jedi
2012.08.05. 20:47
Hát nem tudom hová akarják belőni ezt a cuccot, de a 100EFt feletti kategóriát, 95%-át lefedi az Aple; Asus; Samsung triumvirátus, a 40EFt alattit, pedig a NoName kínai .....-tok. Ha valahová e két értékhatár közé teszik, talán lesz létjogosultsága.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!