iPon Hírek

FF 7 PC-s problémák

Dátum | 2012. 08. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Square Enix töredelmesen kéri a bocsánatotokat, a Final Fantasy 7 PC-s újrakiadása körüli problémák miatt és szupergyors megoldást ígér. Sok játékos egyszerűen nem tudta/tudja aktiválni a példányát, még mások meg sem kapták az aktivációs kódot.


A kiadó szerint ez csak nagyon kevés játékost érint, de ettől még természetesen első számú prioritás számukra, hogy a vásárlók játszani tudjanak a programmal, amit megvettek. A hivatalos blogon azt írják, hogy azonnal értesítik az érintetteket, ha kell valamit tenniük. Ezt követően hosszas sajnálkozás és magyarázkodás olvasható.

"Igyekszünk küldeni egy aktivációs kulcsot és egy letöltési linket azoknak, akik eddig megvették a játékot. Ha pénz visszatérítést szeretnétek, akkor kérünk titeket, hogy vegyétek fel a kapcsolatot a támogató csapatunkkal."

A Fintal Fantasy 7 múlt héten jelent meg ismét PC-re, kizárólag a Square Enix Store-ból vásárolható meg. 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. balikabo
2012.08.21. 11:45
Nekem az FF8 volt a kedvencem, remélem az is jön majd
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2012.08.21. 14:48
Az FF VII remake-je jöjjön már! Nem hiszem el, hogy a Square erre nem jön már rá.
A rajongók beBORULnának az üzletekbe a kiadási napon...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Skorbut
2012.08.21. 15:22
A Square Enix PR géniusza ismét alkot. 1) fingom nem volt mikor jelenik meg a játék 2) a 0 retail exkluzivitás szokásos marhaság
A fa' ki van ezekkel a japán kiadókkal, annyira fingjuk nincs, mit csinálnak. Capcom, Konami, Nintendo meg Square, csak néznek ki a fejükből és folyik a nyáluk... Dark Souls, Silent Hill HD, a portable MGS HD-k mind kiváló példái, meg a Revengence is eredetileg teljes értékű PC-exklúzív MGS játéknak indult, aztán Hack'N'Slash-be fulladt, ráadásul most meg már úgy reklámozzák, mintha extra nagylelkűségből vennék fontolóra egyáltalán a PC-s kiadást. Fejem verem a falba ezektől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Iceberg
2012.08.21. 16:07
Nagyon fa..a!
Szerettem volna megvenni ezt a játékot,de a HIVATALOS EURÓPAI honlapon nem tehetem meg,mert azt írja ki,hogy ez a régió nem támogatott!
Európai store,és nem támogatja európát????
Lehet,én vagyok idióta,de ezt nem értem...
Marad majd a warez,amit nem szeretnék.
Valaki segítség,hogy miként tudom a pénzem náluk költeni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lestyanrob...
2012.08.21. 19:00
Pontosan így:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. goofej
2012.08.22. 13:05
Nem értem mi a halott ló térde kalácsáért nem tudják újra kiadni felturbózott graffal, meg normálisabb minőségű zenével. Ennyit kellene tenniük ahhoz, hogy libabőrösre keressék magukat. Két játék árát is lazán kiadnám érte! Az FFVII nálam még mindig a legjobb, csak Win7 alatt már elég vicces elindítani is, plusz azóta 34"-os TV-re váltottam, amin nem feltétlen nézne ki jól a 640X480-as felbontás.
Squarenél egyébként nyilatkoztak, hogy nem adják ki új köntösbe, mert nem bírnák megállni, hogy ne nyúljanak hozzá, és a "hibákat" (volt benne ilyen?) mindenképpen korrigálnák. Hát erre azt mondom, hogy vegyenek fel olyan programozókat erre a projektre, akik értik mit jelent az, hogy "felturbózni a grafikát". Nem értem miért kell egy jó receptet minden áron elk*rni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!