iPon Hírek

FF Type-0: 2 UMD-n jön!

Dátum | 2011. 07. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az új PSP-s Final Fantasy sajnos csúszik egy kicsit, ezt a rendező Hajime Tabata a PlayStation Network feltörésével indokolta. A játék multiplayer részének fejlesztése az új helyzethez igazodva igényelt egy kis plusz időt.

A korábban FF Agito XIII névre hallgató Type-0 csaknem 100 óra gameplayt ígér azoknak, akik minden titkát fel akarják fedezni. Természetesen akik nem ennyire maximalisták, azok végezhetnek 30-40 óra alatt is a 3D harcolós játékkal. Jelenleg 80%-os készültségi fokon áll, Japánban így ősszel jelenik meg (eredetileg nyárra tervezték). A nyugati megjelenés időpontját még nem pontosították.

A Type-0-ban lesznek verekedős játékelemek és természetesen a szokásos idézések sem maradnak el. A jégboszi Shivát röviden úgy írták le, hogy "szexi". 14 főkarakter lesz, igaz a fejlesztés elején a készítők még azt is fontolgatták, hogy 40 legyen.

A játék legrendhagyóbb ismertetőjegye, hogy olyan nagyra sikeredett, hogy 2 UMD lemezen érkezik majd. A kiadó Square Enix fontolgatja a lehetőséget, hogy csináljon belőle letölthető verziót is.

Nagyítót elő, az ott Shiva. Szexi?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Zelbacsi
2011.07.05. 15:33
2 UMDn, te jó ég! Meg vannak ezek bolondulva!
Remélem ez nem jelenti majd azt, hogy 2 psp-s játék árát kell majd fizetni érte.

válasz: szexi

ui.:
Lv8 (vagy 6?) Kolosszus (korossassu) a háttérben, hihetetlen a japánoknak ez a "hívjunk mindent angolul" mániája
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!